2EDGE: asi jsi mě nepochopil - "sweetspot" jak jsem ho popsal se týká jedné každé bedny; to cos popsal ty je poslechové místo, to se jako sweetspot neoznačuje, teda pokud vím.
P.
![]() |
![]() |
![]() |
|
|

LAMA píše:Vím sníží se mi odpor...
LAMA píše:JOJAno správně, impedance
Jsem elektrikář, nemusíš mě v tomhletom směru poučovat
Ale na významu to nic nemění.
JInak ty bedny jsem nechal tak jak je na obrázku, akorát dal trochu blíž. A jsem docela spokojen. Zvuk je opravdu o něčem jiném. Je pravdou , že to z většiny způsobují parametry těch nových beden... Rouhodně to nebylo nezvýznamné
Jaguar master píše:....... myslíte si že je třeba na takového "domácí" nahrávání kupovat nějaké lepší bedny? Třeba ty genuisy nebo tak...nebo že stačí v podstatě cokoliv na čem se dá poslouchat hudba?
Jaguar master píše:To chápu. Uvažuji ale nad tím jestli je pro začátek nekupovat nic a nechat bedny bednami. A raději se prostě cvičit v tom nahrávání. Jsem úplný začátečník takže budu rád když něco nahraji aby to do sebe sedělo. Zvukově to upravovat dále nebudu. Nemám až tak výkoný PC abych si mohl dovolit míchat hudbu v něčem jiném než v AudaCITY
Takže celý zvuk bude vytvořen buď nějakou simulací (bicí v GP nebo tak něco) no a zbytek se nahraje přes POD přímo do PC.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků