od Monikad » 22.09.2009 19:48
majmo píše:Dobrý den, chtěl bych se zeptat... nemám v ozvučování skorem žádné zkušenosti a budu předělávat pokoj. Do teď jsem měl 2 reproduktory od zesilovače těsně vedle sebe a potřebuju je nutně dát pryč protože skříň pujde pryč, takže mě napadlo je dát na zeď (nemá někdo zkušenosti i tim jak je tam přidělat?) ale nevím kam...
lépe to naznačí obrázek
http://img201.imageshack.us/i/room.png/ modré čtverce jsou reproduktory kde jsou teď a červené kam bych je chtěl dát... ale nevím jak budu vnímat zvuk protože když budu sedět u stolu s PC tak k nim budu vlastně zády ale když budu nahrávat nebo hrát na kytaru tak k nim budu bokem ... je to docela chaoticky popsaný

snad se v tom někdo vyzná

díky za pomoc

Chaoticky popsané to není, ale chybí mi tam jasná specifikace, K ČEMU to ozvučení bude používáno???
Jak píše kolega JACKIES, pro to aby tam "jelo rádio" jako kulisa je to relativně v pohodě, aby v tom ale jel třeba zvuk k filmu na PC, ozvučení her nebo podobně, bude to pro tebe hodně nepřirozené ale dá se, no pokud v tom budeš poslouchat nějaká audia v rámci domácího studiového pracování na compu (nabízí se to při té zmínce s kytarou) pak to bude tragicky špatné.....
Taky bych byla spíše pro úplně jinačí dispozíční řešení pokoje...
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack, doublepedal a ostatní HW GIBRALTAR, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky BALBEX... a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "