Ahoj, rad bych se zeptal na par detailu ohledne zvuceni a live hrani ktere mi stale nejsou jasne. Vzdycky jsem bral, ze v dnesni dobe plati mit kvalitni zesilovac, ale na vetsine (vsechny trochu vetsi) hudebnich akci si zvukar dozvuci vsechny do PAcka, tudiz nejaka obrovska wattaz neni toliko potreba a na nejake prtave akce, ktere jsou tak male a nemaji sve vlastni PA staci kdyz oba kytaristi maji 65 watt komba laney. Jak je to prosim s timhle v praxi?
Hrajeme death metal. Pokud plati co jsem vyse napsal plati to i pro zpev, melo by tedy dostacovat neco jako 80watt aktivni repro s mixikem (prtavej behringer xenyx), veskera tahle technika je do zkusebny okay, pokud ma misto kde je koncert vlastni PAcko, je to taky okay, ale jak casto se muze stat ze mala deathova kapela bude hrat nekde kde dnes neni PAcko? Navic mame vsichni aparaturu kolem 65 - 80 wattu, mohlo by to pokryt tak maly koncert kde neni vlastni PA?
Tudiz, vyplatilo by se koupit si maly mixak a aktivni bednu treba 300 wattu abychom to k nasemuvykonu pridali pro vsechny spolecne?
Dekuji za odpovedi