Bazar hudební nástroje Hudební nástroje

Hudební fórum

Diskuze o všem, co souvisí s hudbou a hudebními nástroji.

Párový kabel Adam Hall x SSnake (thomann.de)

Dotazy, rady, zkušenosti ...

Párový kabel Adam Hall x SSnake (thomann.de)

Příspěvekod Joely » 4.05.2011 12:58

Dobrý den,
chtěl bych si pořídít párový kabel. Předpokládám, že budu zvučit většinou soukromé akce maximálně 3x do roka, proto se mi nechce investovat do páráku 15000,- Prošel jsem forum a dočetl se, že Adam hall (30 m, 16 párů) je docela obstojný..o ssnake jsem nic moc nenašel. Proto bych se chtěl zeptat jestli je někdo schopný je porovnat...v ceně moc rozdíl není tak nevím čeho se chytit..

Děkuji za rady..
Joely

Re: Párový kabel Adam Hall x SSnake (thomann.de)

Příspěvekod Wohma » 5.05.2011 17:35

Bude to velmi podobne, Ssnake je myslim Thomannovska znacka a ty jejich veci jsou v dane cenove relaci docela kvalitni. Kdovi, jestli to nefrci ze stejne tovarny jako Adam Hall :)

Pokud chces zkusenosti uzivatelu, zkusil bych forum zvukarina.cz, tam se treba nekdo najde, kdo Ssnake mel nebo ma.
PRS CE24, Engl Savage 60, ENGL E212V, Line6 M9
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Wohma
Rádce

Re: Párový kabel Adam Hall x SSnake (thomann.de)

Příspěvekod Johnnnnnnnnnny » 7.05.2011 0:08

jo souhlas s wohmou, ale teda bohužel s kabelama sssnake nemám dobrý zkušenosti. Mám teda jen XLR-XLR kabely, ale kupoval jsem jich 7 (ještě k tomu to nebyly ani ty nejlevnější) a po roce už fungoval na 100% jen jeden. A to jsem je ani moc nepoužíval.
Rockcable by warwick je podobnej sh*t, ale docela v pohodě jsou kabely BESPECO a ani nejsou tak drahý.
Spadl řetěz?
--------------
Mapex Pro-M (22", T - 10", 12", 14"), Mapex black panther Sledge hammer, činely meil MB10 (14", 16", 18", 20") + splash UFIP
Johnnnnnnnnnny

Zpět na Ozvučování