![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Caggan píše:ja jsem je docela nesnasel protoze me zpevak prisel extremne urvanej. ale byl jsem na koncerte a bylo to něco neskutecneho, co na koncerte predvedli, od te dby je posloucham..... jeste bych pripojil pisen this is how it goes. ta pisnicka se me libi jak po strance poslouchatelne tak i po umelecke (tim myslim ze to neni az tak jednoducha hudba jak je v dnesni dobe zvykem)
dig_dag píše:Me taky zaujaly jenom Fallen Leaves a Surrender.![]()
Jinak kytarista se mi co se hry tyce docela libi, ale zpevak na zivejch koncertech, to je hruza.![]()
KIWI píše:dig_dag píše:Me taky zaujaly jenom Fallen Leaves a Surrender.![]()
Jinak kytarista se mi co se hry tyce docela libi, ale zpevak na zivejch koncertech, to je hruza.![]()
Přesně! Ta kytara je docela dobrá (jak hudba), ale co jsem viděl videa live...tak je to další co naživo nezazpívá čistě
kECuP píše:nj, na tym koncertě měl asi zrovna den.. enbylo to teda asi 100%, ale kdo by při tom co tam on dělal byl..dalo se zaskákat a tak.. zas má na desce takovej charakteristickej hlas bych řekl.. ae bez toho kytaristy by byli poloviční....
dig_dag píše:kECuP píše:nj, na tym koncertě měl asi zrovna den.. enbylo to teda asi 100%, ale kdo by při tom co tam on dělal byl..dalo se zaskákat a tak.. zas má na desce takovej charakteristickej hlas bych řekl.. ae bez toho kytaristy by byli poloviční....
Ma charakteristickej punko-jecakovej (pro ten styl perfektni) hlas, ale ve studiu s nim maji asi hodne prace.
Ragnar píše:Talenti super, začal sem je poslouchat po tom co mi v random přehrávání zahrála red flag:)) To je muj asi nejoblíbenější song vod nich, takovej energickej... Je fakt že si to na živo oproti CD dávaj o dost míň, ale zas tak hroznej rozdíl(jako třeba Tom Delonge v Angels and Airwaves) to zas neni..
Z hlediska riffů... řek bych že je to se Sum41 jedna z mála tech poppunk/emo/alternative teenagerovskej kapel která má v riffech aspoň nějaký pěkný nápady, takže to je zábava i hrát.(narozdíl od Blink, Greenday...který sice dělajmuziku která se mi strašně líbí, ale hrát mě to fat nebaví)
KIWI píše:Ragnar píše:Talenti super, začal sem je poslouchat po tom co mi v random přehrávání zahrála red flag:)) To je muj asi nejoblíbenější song vod nich, takovej energickej... Je fakt že si to na živo oproti CD dávaj o dost míň, ale zas tak hroznej rozdíl(jako třeba Tom Delonge v Angels and Airwaves) to zas neni..
Z hlediska riffů... řek bych že je to se Sum41 jedna z mála tech poppunk/emo/alternative teenagerovskej kapel která má v riffech aspoň nějaký pěkný nápady, takže to je zábava i hrát.(narozdíl od Blink, Greenday...který sice dělajmuziku která se mi strašně líbí, ale hrát mě to fat nebaví)
TOm DeLonge???![]()
Jen to jméno uslyším, musím se smát...
Caggan píše:rad bych ale podotkl ze u billy talent aj kdyz zpiva stršlivě o ten zpěv nejde, je to o tech kytarach a HLAVNE o show, kterou predvedli temer dokonalou, MCR se s nima nedali vubec srovnat.
KIWI píše:Caggan píše:rad bych ale podotkl ze u billy talent aj kdyz zpiva stršlivě o ten zpěv nejde, je to o tech kytarach a HLAVNE o show, kterou predvedli temer dokonalou, MCR se s nima nedali vubec srovnat.
Pokud se bavíme o tom českým koncertu MCR, ta ktam bylo dsot známých - jedna polovina tam jela praktciky jen kvůli BT, druhá sice jela na MCR, ael víc se jim líbili BT
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků