Ozzy je muj buh metalu
![]() |
![]() |
![]() |
|
|

Dark Axel píše:Staré Sabbath s Ozzym mám raši než Ozzyho samotného a Sabbath bez ozzyho dohromady

Saghi píše:prosimvás nic nevim o Randym takže si to nedokážu odvodit... prostě otázka: V roce 1993 už hrál Ozzy s Zakkem?
Skiner píše:Sabbati jsou super. Fajn riffy, zajímavý sóla, dobrá atmosféra. Asi nejraději mám pomalou Planet Caravan
Skiner píše:Ten "cover" jsem neznal => pouštím si to.... Podle mě do toho nepřidali prakticky žádnej vlastní nápad. Sabbatovská verze mi přijde lepší...
Dark Axel píše:Skiner píše:Ten "cover" jsem neznal => pouštím si to.... Podle mě do toho nepřidali prakticky žádnej vlastní nápad. Sabbatovská verze mi přijde lepší...
no, akorát to má podle mně mnohem lepší atmosféru, zvuk, je tam perfektní sólo... tu Sabbathí verzi jsem znal dřív, ale nikdy se mi nelíbila
Osbourne přiznal, že jeho hudební cesty se Zakkem Wyldem se rozešly. Pokud by ale někdo hledal nějaký svár, tak prý k žádnému konfliktu nedošlo. Jen Ozzy zatoužil po změně. A už se dokonce spekuluje o nástupci. Osbourne byl několikrát viděn s Johnem 5 (David Lee Roth, Marilyn Manson, Rob Zombie, Paul Stanley).
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků