Ahoj podle nicků to vypadá že je tady dost fandů Blinků.
Co se vám na nich líbí?
Co říkáte na nové projekty AvA a +44?
Co se vám líbí víc?
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
KIWI píše:No takžeBlink 182 byla jedna z kapel kterou jsem absolutně nesnášel, kvlůl itomu že orpavdu nic neumí co si bdueeme povídat. To yb nevadilo, páč si myslím ani nehrajou na to že jsou mistři, jenže moje pubertální spolužačky (opakuju, je to tak 2-3 roky zpět) tvdily jak je milouj, jak sjou božský jak uměj všechno nejlíp...no znáte. Takže tí mse mi naprosto zhnusili. Teď už mi zdaleka tak nevaděj...teď je vystřídali my Chemical Romance, kvůli mému debilnímu spolužákovi...
Jinak z těch nově vzniklejch projektů se mi zdá lepší +44...
Mylann píše:EHM...ze by tady chybela moznost ani jedno???...neni co dodat ne???...
Wohma píše:To jsou mi teda vymluvy, ze kdyz zpiva tak nemuze hrat nic narocnyho... Doporucuju ocheckovat Mikaela Akerfeldta z Opeth nebo Stevena Wilsona z Porcupine Tree, tihle panove skvele zpivaji a jeste do toho kolikrat hraji veci, nad kteryma zustava rozum stat a na ktery budem jeste muset par let trenovat)
xalatan píše:myslite ze hudba je o tom "zahrat to co nejsloziteji"? kdyz to lidi strhne tak at je to klidne i jeden akord...
slozitejsi neznamena lepsi a kdyby nemeli takove napady tak je asi nezna pulka sveta... muzou byt lidi instrumentalne zrucni a vymysli uplny ho**o... takze asi tak...
xalatan píše:myslite ze hudba je o tom "zahrat to co nejsloziteji"? kdyz to lidi strhne tak at je to klidne i jeden akord...
slozitejsi neznamena lepsi a kdyby nemeli takove napady tak je asi nezna pulka sveta... muzou byt lidi instrumentalne zrucni a vymysli uplny ho**o... takze asi tak...
kuba182 píše:mě se AvA vůbec nelíbila taková prostě něco uplně jinýho, pak se mi to začlo líbit nevim pročjinak blink byli jednoduchý ale myslím, hodně lidí by nehrálo na kytaru bez takových skupin (včetně mě)
Vsak to tady nikdo netlaci, ale osobne teda nevim, koho by strhnul jeden akordxalatan píše:myslite ze hudba je o tom "zahrat to co nejsloziteji"? kdyz to lidi strhne tak at je to klidne i jeden akord...
Wohma píše:Vsak to tady nikdo netlaci, ale osobne teda nevim, koho by strhnul jeden akordxalatan píše:myslite ze hudba je o tom "zahrat to co nejsloziteji"? kdyz to lidi strhne tak at je to klidne i jeden akord...) Ja jen reagoval na vtipnou poznamku, ze kdyz nekdo zpiva, tak prece nemuze solovat, chudak malej
zub182 píše:kuba182 píše:mě se AvA vůbec nelíbila taková prostě něco uplně jinýho, pak se mi to začlo líbit nevim pročjinak blink byli jednoduchý ale myslím, hodně lidí by nehrálo na kytaru bez takových skupin (včetně mě)
A co říkáš na nové album AvA. Podle mě je daleko lepší než první
kuba182 píše:zub182 píše:kuba182 píše:mě se AvA vůbec nelíbila taková prostě něco uplně jinýho, pak se mi to začlo líbit nevim pročjinak blink byli jednoduchý ale myslím, hodně lidí by nehrálo na kytaru bez takových skupin (včetně mě)
A co říkáš na nové album AvA. Podle mě je daleko lepší než první
je to takový trochu rychlejší a je tam dost písniček dost odlišnejch, to třeba na tom prvním nebylo....jinak se mi dost líbí až na nějaký písničky třeba lifeline by byla super ale to intro zní tak nějak divně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků