![]() |
![]() |
![]() |
|
|
KIWI píše:Já to nechci vědět z důvodu že bych je chtěl poslouchatA propo green Day jsou moje nejoblíbenější kapela
(a redhoi
)
Brousitch píše:Tokio Hotel jsou EMO....tak a teď už víš na čem jseš
dig_dag píše:Kamos mi vysvetloval, v cem to spodciva: Kdyz nemaj jejich oblibenou zmrzlinu v obchode, maj zkazenej celej den, dal se to takhle stupnuje, a treba kdyz se s nima rozejde holka (neni divu) tak maj zkazenej celej zivot. K tomu je potom ta ziletka...
No a treba jiz zminovana My Chemical Romance je asi nejvic emotivni skupinou (zpevak se treba vali na zemi) a tak sou z nich nejslavnejsi a tudiz nejlepsi (bleee
)
JanSpilka píše:dig_dag píše:Kamos mi vysvetloval, v cem to spodciva: Kdyz nemaj jejich oblibenou zmrzlinu v obchode, maj zkazenej celej den, dal se to takhle stupnuje, a treba kdyz se s nima rozejde holka (neni divu) tak maj zkazenej celej zivot. K tomu je potom ta ziletka...
No a treba jiz zminovana My Chemical Romance je asi nejvic emotivni skupinou (zpevak se treba vali na zemi) a tak sou z nich nejslavnejsi a tudiz nejlepsi (bleee
)
No vy to dost zlehcujete... je ale fakt, ze styl "EMO" jako moda je nejvets p*****a a ty co to nedelaj kvuli tomu ze to tak cejtej ale ze dou proste s masou sou ubohy a k smichu... to je vlastne to cely EMO, jinak kapely ktery meli texty nabity emocema a lidi co obcas neunesly svoje momentalni psychycky rozpolozeni tu byli davno predtim !!
Alexi_Laiho píše:od jedný "hudení odbornice" sem slyšel že je Alexi emo,páč si maluje oči,a já když sem s ní mluvil ,tak sem měl nalakovaný nehty, oči trošku taky ,tak sem se málem posral smíchy když si to uvědomila....pak teprv byla emotivní![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků