![]() |
![]() |
![]() |
|
|
brazdil.radek píše:Není to nejhorší, poprvé se mi to i líbilo, ale stačilo to slyšet potřetí a už sem mi to omrzelo...

to jsou ty bláznivý faninky, co každý pošlou 50 hlasů....normální lidi pošlou max. jeden hlas a jetoVeth píše:no jo stejně jako Tokio Hotel jí všichni nenáviděj..............No tak jakto že vyhrávaj ty hitparády

humus píše:hudbu komentovat nebudu (a celkove celou tu holcinu), ale nemoh jsem z toho kdyz prohlasila: "Jsem americka verze Sida Viciouse"

rasomaso píše:Nějak sem toho od ní ani moc neslyšel, možná tak v televizi sem zaslech část klipu, ale ta muzika se mi moc nelíbí. Navíc mi vadí jak tam má to W jako kdyby to bylo zuper Xtra kool a squelý a já newim co ježtě.
afektband píše:rasomaso píše:Nějak sem toho od ní ani moc neslyšel, možná tak v televizi sem zaslech část klipu, ale ta muzika se mi moc nelíbí. Navíc mi vadí jak tam má to W jako kdyby to bylo zuper Xtra kool a squelý a já newim co ježtě.
Mam takovej pocit, že je z polska, takže to w je tam asi oprávněně. Ale nejsem si jistej.
rasomaso píše:humus píše:hudbu komentovat nebudu (a celkove celou tu holcinu), ale nemoh jsem z toho kdyz prohlasila: "Jsem americka verze Sida Viciouse"
LOL!![]()
Sami píše:afektband píše:rasomaso píše:Nějak sem toho od ní ani moc neslyšel, možná tak v televizi sem zaslech část klipu, ale ta muzika se mi moc nelíbí. Navíc mi vadí jak tam má to W jako kdyby to bylo zuper Xtra kool a squelý a já newim co ježtě.
Mam takovej pocit, že je z polska, takže to w je tam asi oprávněně. Ale nejsem si jistej.
Taky jsem to zaslechl.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků