Jsem schopen nasát velké množství hudebních stylů. Dávám hodně na různá doporučení v časopisech, novinách, bulletinech, internetových fórech a různých fan-zinech. Nemám problém s tím, když se vyzdvihuje album/kapela, kteří jsou stylově na úplně opačné straně, než co osobně více preferuju. Dávám vždy na první dvě až tři písničky (nezapočítávám do toho různá intra...) a dle toho pak se mi zformuje hrubý odhad k albu/kapele.
Napadlo mne, že byste mohli založit téma, které by se čistě věnovalo hudebním albům, která se Vám tento den/týden/měsíc nejvíce líbí. Nechci však kopii tématu "Co zrovna posloucháte". Téma by mělo obsahovat vždy bohatě rozepsané příspěvky, které by byly takovými minirecenzemi. Bez ohledu na žánry, země původu. Teď jen, zda má smysl se zabývat i věcmi z minulosti. Zda se téma má zabývat alby aktuálními/současnými anebo do toho dávat i záležitosti staré 30 let například... to si rozhodněte sami!
Zda by se příspěvky měly schvalovat, podobně jako recenze na hudební vybavení, je už jiná otázka.