Terez119 píše:Já mám Tokio Hotel ráda a když jsem je slyšela poprvý tak jsem je jenom .................bla bla bla at to neni tak dlouhy............................, poněvadž my, fanoušci, víme toale někdy sou ty nadávky vážně trapný a ubohý a musím říct, že kolikrát se u toho i dost pobavím

. Takže ještě jednou-Tokio Hotel je má nej skupina, kterou mám ráda, jejich hudba se mi líbí-toť můj názor. Mějte se krásně, papa

krasu muzskych tel posuzuju hafo rad, jakozto i zenskych(to vsak nesmim tolik kvuli zarlivosti moji zeny), ale tokio hotel sou slizci a nechutni, moje segra jeposlouchala docela vazne, a pak se zacla ucit hrat na kytaru a pak to prestala poslouchat a rekla ze to je sracka... no nicmene ted se uci nirvanu a metallicu, na to ze ji je 17 tak si rikam pokrok... Terez...na foru o TH sem nikdy nebyl, sem jen tady na foru o kytarach, ale tohle sem proste musel. nikdo z nas neleze po forech aby se tim zabyval, to radsi cvicime na nastroje, ale vy obhajci je casto hajite i mimo vase teritoria.. tak se pak nedivte nasich veselych odpovedi...
---sweepers zkurvenci---venovano pro tokio hotel:"Nejsme EMO, jsme rockeri!!!"
sem se nejak rozepsal, a tak to je kdyz v praci nema clovek praci...