![]() |
![]() |
![]() |
|
|
david0096 píše:Máte rádi Tokio Hotel
an_albatross píše:vždycky je v módě na něco nadávat. ja tuhle kapelu taky neposlouchám, ale jsou mi celkem volný, takže nemám potřebu na každém fóru vykřikovat, jaký to jsou s****y, bla, bla, bla...hudebně je to prefabrikát jako tisíce dalších kapel a kdyby neměli image, jakou mají (a dobrý PR team), tak by si jich asi moc lidí nevšimlo
někomu se to líbí? ok
za nějaký čas si na ně málokdo vzpomene..
Little.Sick.Fish píše:an_albatross píše:vždycky je v módě na něco nadávat. ja tuhle kapelu taky neposlouchám, ale jsou mi celkem volný, takže nemám potřebu na každém fóru vykřikovat, jaký to jsou s****y, bla, bla, bla...hudebně je to prefabrikát jako tisíce dalších kapel a kdyby neměli image, jakou mají (a dobrý PR team), tak by si jich asi moc lidí nevšimlo
někomu se to líbí? ok
Asi tak
Sami píše:Já je taky totálně nemusím, ale zase naopak kdo by nechtěl být tak známý? Oni za to přece nemůžou
Little.Sick.Fish píše:david0096 píše:Máte rádi Tokio Hotel
Máte rádi Michaela Jacksona?
McYuri píše:michal david je lepčí![]()
mimochodem : paja : na SlipKnoty mi nesahej
david0096 píše:Máte rádi Tokio Hotel
Sami píše:Little.Sick.Fish píše:an_albatross píše:vždycky je v módě na něco nadávat. ja tuhle kapelu taky neposlouchám, ale jsou mi celkem volný, takže nemám potřebu na každém fóru vykřikovat, jaký to jsou s****y, bla, bla, bla...hudebně je to prefabrikát jako tisíce dalších kapel a kdyby neměli image, jakou mají (a dobrý PR team), tak by si jich asi moc lidí nevšimlo
někomu se to líbí? ok
Asi tak
Já je taky totálně nemusím, ale zase naopak kdo by nechtěl být tak známý? Oni za to přece nemůžou
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník