od HotChick » 14.08.2009 21:03
Přáli jste si to nejlepší! Tady to máte! Nejžádanější kapela na světě, KISS! Pokaždé když Gene nebo Paul dokončí tento proslov, je mi jasné, že to je kapela, na které mi záleží a nelze ji milovat více, než-li ji miluju já, pochybuju, že se najde někdo, pro koho je kapela Kiss inspirující natolik, že o ní básní jako já, pochybuju, že najde někdo natolik odvážný, aby vystřídal asi milion hudebních stylů za pouhé 2-3 roky, tak jako já. Mé hudební prapočátky byly roku 2006, tehdy se rozjížděla zcela beznadějná kapela Tokio Hotel, to byly první prapočátky, bez toho bych nikdy neposlouchala tolik interpretů a nevyprala si z nich opravdu kapelu, jež na světě není rovno. Kiss. Ano, od popíku k punkrocku, od punkrocku k metalu, od metalu k punku, od punku k rocku, od rocku k reggae, od reggae k rock&rollu, od rock&rollu k punkrocku, od punkrocku k rock&rollu. Bylo jich více, ale od toho posledního slova rock&roll neuběhlo nic. Kiss poslouchám celkově asi rok, samozřejmě jsem se v době, kdy jsem je poslouchala zamilovávala do reggae a punkrocku, ale až teď mi opravdu došlo, jak mi na téhle skupině záleží, za celou dobu, co jsem je od mé éry reggae neposlouchala jsem je měla pořád ráda, protože nikdy jsem žádnou kapelu neměla tak ráda, v žádném případě si nedovedu představit, že by neexistovali, bylo by to nejspíš hrozné, ale to si nedokážu přezdstavit, protože už tady jsou a uděli toho mnoho od těch osudných let 1973 - dodnes, prostě bychom si šli každý svou cestou, já bych třeba poslouchala nějaké komerčárny, vy byste poslouchali taktéž komerčárny, bez Kiss je hudební scéna nic, Kiss, to je hudba.