Výborná energická partička. Od prvních alb, kdy ještě vystupovali pod jménem Shaman než ho změnili na Korpiklaani, což znamená něco jako "Klan z divočiny", mě hrozně jejich muzika baví. Dá se poslouchat jen tak ale i skvěle na ní blbnout. Btw co říkáte na nové album Ukon Wacka?
Dřív mě bavili,než se zacyklili a jedinou jejich čiností se stala recyklace songu částečným obměněním melodie nebo rytmu a změna názvu na jiny druh alkoholu
Syntetizér: Yamaha Motif XS8 Pedál: Yamaha FC5 Ozvučení:Phonic Power Pod 2060 + Mackie C300Z Kabeláž:Warwick
Olihen píše:Dřív mě bavili,než se zacyklili a jedinou jejich čiností se stala recyklace songu částečným obměněním melodie nebo rytmu a změna názvu na jiny druh alkoholu
Napodobne, poslouchal jsem je jeste pod nazvem Shaman (nebo Shamaan?) a to me celkem bavilo, pak to zacaly byt hospodsky vyrvavacky s neuveritelnou mirou recyklace
PRS CE24, Engl Savage 60, ENGL E212V, Line6 M9 ‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau Somnus Aeternus
Je super vidět ten hudební vývoj za čtyři roky. Doopravdy rád sem je dřív poslouchal, ale teď to vidím jako Oliheň (změna názvu na jiný Alkohol sedí ) a Wohma. Tahle kapela je pro mě mrtvá od alba Tervaskanto, kdy už začali sami sebe vykrádat docela ukrutným způsobem.