ono je dost diskutabilní co je dobrý a špatný. technika a cítění- technika byla sice horší, nebo ne horší ale jednodušší- a cítění? na maximum, dovoluju si říct. ta muzika nirvany, i celkově s basou (občas i druhou kytarou, ale tu jsem tak nesledoval

) a bicíma- se mi hrozně líbí, nemůžu si pomoct, i když je tak jednoduchá tak je vynikající. prostě TOHLE je nirvana, a ruku na srdce- kdyby všechna muzika byla strašně perfekcionisticky dokonalá a složitá, na čem bychom mi chudáci začínající kytaristi začínali? od čeho bychom se odráželi? neměli bychom se od čeho, neměli bychom nádherný písničky na pár akordů jako od nirvany, a ještě jednou si dovoluju upozornit- písničky na pár akordů, přesto skvěle znějící. a ještě jedno téma k polemice- muzika technicky složitá a dokonalá ale s nulovým obsahem citů- to je něco lepšího, něco víc?
jestli se jedná o techniku, dobře. neřekl bych horší, protože pořád toho kurt uměl víc než umim já. ale celkově bych ho nepovažoval za špatnýho kytaristu. protože pro mě má kytarová muzika několik bodů k hodnocení, pokud to vůbec jde- ano, ta technika, ale taky je tu cítění, a dostupnost- a ta si myslím že je velká, protože na písničkách od nirvany podle mě hodně lidí začínalo, a určitě se k nim rádo vrací, ne-li na nich pořád zůstává. jinak je nirvana jeden ze základních pilířů mých oblíbených skupin, a to jak těch které jsem začal poslouchat, tak těch, které se snažím hrát na kytaru.