Zdravím,
to, že Beatles prodali miliony nosičů, ještě neznamená, že jsou nejlepší. To, že valná většina populace nakupuje za miliardy mnoho konzumních zbytečností (včetně mě i vás všech), je taky v kurzu a určitě to není nejlepší. Masovost je spíše degradující...viz. Megadeth...

(znalí pochopí). Beatles byli nepochybně muzikanti s megavelkým M, ale vedle nich se prosadilo množství jiných kapel, které šli úplně jiným směrem = do hloubky (méně znamé alba Beatles taky a povedlo se). Davy ječících puberťaček nikdy nevypovídali o skutečné umělecké kvalitě. A bude hůř...
Zeppelin je zrovna kapela, která si dnes zaslouží úplně něco jiného než kritiku. Když jsem byl puberťák, taky se mi celkově nelíbili, ale vždy jsem chápal jedno... nepochopení jejich hudby pramenilo ze mě, ne z kvality jejich produkce. Chápu, že dnes je valná většina lidí v zajetí TV Nova obcující s TV Prima a tento trend se promítá do všeho - i do hry na elektrickou kytaru. Kytara je pro adolescenta nástroj k realizaci jeho pubertální vzdoru. Ten, kdo i v dospělosti nepodlehne tlaku okolí, má možnost tento vzdor proměnit v promyšlený životní postoj a onu hloubku pochopit a určitě i rozvíjet. Pak také přehodnotí své postoje a možná i ty vůči LZ...
Názor většiny = názor průměrných.
(Platón - hlavní kritik demokracie = vlády průměrných)