![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Wohma píše:Komercni produkt.
Ale vedel, kor ve Finsku, meli mimo jine turne s Nightwish a tim vycet urcite nekonci. Jenze oni nejsou tak dobri, aby se o nich zas nejak extra mluvilo, jejich spasou byla ta eurovize. A ja bych rekl, ze Lordi je tezka komerce, pisnicky nemaji zadnou myslenku, jsou primitivni a postaveny na 'radiovych' melodiich, maji presne ten typ refrenu, ktery se cloveku zazerou do mozku a uz tam zustanou... Mimochodem, tou svou image docela napadne vykradli GWAR, akorat ubrali nechutnosti, protoze strikajici penisy na podiu se spatne prodavaji.Martin656 píše:Co ja vim tak sou uctivani jenom ve finsku a pred eourovizi onich pomalu nikdo nevedel...me se nektery songy libej..a nmerek bych ze je to komerce
Treba eurovizi.Martin656 píše:A docela by me zajimalo kdy uvas zacina komerce...?
Martin656 píše:Tak u me zacina treba komerce u Ceskyho Slavika..bych vrazdil
A pisnicky maj jednoduchy ale zase prc by nemohli mit chytlavou melodii..,?? nebo to be se libej pisnicky bez melodie ktery si kdyz jedes ranno tramvaji nepobrukujes.....?
pepa píše:hlavne co u nich uznavam ze tam nedke obcas ob pisnicku slysim naky to solo co mi fakt v dnesní dobe dela radost protoze dnes sou ty poradný sola rarita.
Onecar píše:pepa píše:hlavne co u nich uznavam ze tam nedke obcas ob pisnicku slysim naky to solo co mi fakt v dnesní dobe dela radost protoze dnes sou ty poradný sola rarita.
Záleží, co posloucháš. Osobně poslouchám Power Metal (v poslední době hlavně Helloween) a tam je si myslím sól až požehnaně, a že nad některýma fakt solidně slintám.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků