a co si o tom myslíte vy??? Zvlášť by mě zajímaly názory Rasty, Mr.Ducka, Popin a jim podobných
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Brousitch píše:Hmm tak těhle kapel znam požehnaně..většina sice začínajících..některý maji i zpěvačky. Kamarád v jedný takový hraje a řikal že narozdíl od metalu a hard rocku je tenhle "styl" prej populárnější a oblíbenější. tak nevim jestli by sme to neměli zapíchnout a hrát punk rock vždyť je fajn.
Brousitch píše:Každopádně můj názor jest že v ČR neni možnost se prosadit s obyč.punkem nebo heavy metalem atd.. Uvedu př. myslíte si že se třeba E!E hraje v rádiu nebo je v televizi? Obyč. komerce mandragáčci + ewa farna. Zbytek prostě nemá šanci se nějak prosadit. Prostě pro to neni v čechách a mylsim že i na slovensku publikum.
Joey píše:HU musel sem se zklidnit Hrůzou...no to nějak souvisí... http://youtube.com/watch?v=-7k4LRmUoEw
Ten zpěvák ma hrozny hlas pac je mlady. .. me je 14 a taky mam tak chujaty vysoky hlas ... a leze mi to na nervy pac si pri zpevu pripadam jako .. mno deckoafektband píše:Viděl jsem nějakej rozhovor s nima. Asi na óčku. Takhle nafoukaný debílky jsem ještě neviděl (hlavně toho emo-kytaristu). Jinak ten zpěvák má uplně strašnej hlas.

afektband píše:Joey píše:HU musel sem se zklidnit Hrůzou...no to nějak souvisí... http://youtube.com/watch?v=-7k4LRmUoEw
JJ, povzbuzující slova: "pop is dead"
*Twisted.Brother* píše:Ten zpěvák ma hrozny hlas pac je mlady. .. me je 14 a taky mam tak chujaty vysoky hlas ... a leze mi to na nervy pac si pri zpevu pripadam jako .. mno deckoafektband píše:Viděl jsem nějakej rozhovor s nima. Asi na óčku. Takhle nafoukaný debílky jsem ještě neviděl (hlavně toho emo-kytaristu). Jinak ten zpěvák má uplně strašnej hlas.
16 ... Ja az budu mit 18 chcu mit hlas jak Lemmy motorhead ... ale to bych asi musel hodne prochlastatafektband píše:*Twisted.Brother* píše:Ten zpěvák ma hrozny hlas pac je mlady. .. me je 14 a taky mam tak chujaty vysoky hlas ... a leze mi to na nervy pac si pri zpevu pripadam jako .. mno deckoafektband píše:Viděl jsem nějakej rozhovor s nima. Asi na óčku. Takhle nafoukaný debílky jsem ještě neviděl (hlavně toho emo-kytaristu). Jinak ten zpěvák má uplně strašnej hlas.
Tomu zpěvákovi může bejt tak 18. Takže má dávno po mutaci. Znam hafec lidí (osmnáctiletejch) co maj dobrej hlas. Ale tuten model nemá dobrej hlas.(podle mě)

framikoin píše:btw. a co je dobrej hlas? uznavam, ze ten jeho je nic moc, ale k jejich stylu se docela hodi.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků