![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Prejdák píše:Peace sells, Wake up dead, Die dead enough, A tout le monde, ...
Záleží na tom co považuješ za lehčí a jestli chceš hrát i solíčka.
kytarákjames píše:Prejdák píše:Peace sells, Wake up dead, Die dead enough, A tout le monde, ...
ne na sóla se zatím nezaměřuju....prostě aby ta skladba nebyla nějak šíleně rychlá..a nebo právě kde je samý sólo...jinak díky
Bummer píše:kytarákjames píše:Prejdák píše:Peace sells, Wake up dead, Die dead enough, A tout le monde, ...
ne na sóla se zatím nezaměřuju....prostě aby ta skladba nebyla nějak šíleně rychlá..a nebo právě kde je samý sólo...jinak díky
Kdyby se ti zdálo, že je to všechno na jedno brdo, tak zkus Tornado of Souls. Už se tu doprovodnou kytaru učím třičtvrtě roku a pořád to pořádně nezahraju. Po chvíli mi totiž odpadávají prsty.

Trey píše:Pěknej rozhovor,novináři měli štěstí že zrovna narazili na Dava v poměrně dobrý náladě,ale tak mě napadlo,neměl Dave problém s pitím a drogama ještě okolo roku 2000?Vim že sice rozpustil Megadeth kvůli problému s rukou,ale myslel jsem to měl z drog a že právě při uzdravování začal věřit v boha a tady to vypadá že už v týhle době měl jasno že by se měl drogám vyhýbat že už je věřící,hm,ale že by od 1989 do 1995 stihl 15 odvykačku se mi nezdá.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník