cerfotoc píše:tak tak...třeba to, že vůbec neví jak meshuggah skládají hudbu a podobně...to mě docela zarazilo
Mě ani ne, bydlí jinde, nestará se.. Mi přijde jako nájemná síla, mu pošlou co má hrát a on přijede, zahraje odjede
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
cerfotoc píše:tak tak...třeba to, že vůbec neví jak meshuggah skládají hudbu a podobně...to mě docela zarazilo
Nero píše:Přesně, jako budiž to, že nepoužívají metronom (třeba je bicman přesný jak stroj), ale to jeho absolutní nevědomí o tvorbě hudby, to je fascinující...
cerfotoc píše:Nejlepsi metalovy bubenik co kdy byl? To bych rozhodne nerekl, je to dost subjektivni.
Nero píše:očekával poněkud profesionálnější přístup.
Můžeš trochu přiblížit, jaké vlastně používáš ladění?
Ok, rozdělme to podle písní na „sedmistrunné“ a „osmistrunné“ songy. V těch osmistrunných mám naladěno oproti klasice o půl tónu nahoru, takže F A# D# G# a v osmistrunných o půl tónu dolů, tedy Eb Ab Db Gb. V obou případech mám stejně naladěnou spodní strunu na A#... sakra... snad to teď říkám dobře...
Jak v Meshuggahu probíhá skládání hudby? Kdo je autorem a jak dáváte skladby dohromady?
Opravdu nevím, nejsem účastníkem procesu skládání hudby. Co vím, tak kluci používají počítače, něco programují...
Toto léto jsme začali používat metronom a pravděpodobně jej budeme využívat nadále.
Tak snad vím, jak ladím...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník