![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Braniik píše:Paja, ja som na to prisiel len nedavno, ale cely album Garage su len covere. Sice nepisu nazvy skupin od ktorych to prebraly, ale aspon tam davaju mena autorov jednotlivych skladieb.
Dark Axel píše:To je strašné video, co se týče Jamesova zpěvu
Jinak to Joey hraje stejně jako lars...musel se hrozně nuditpodle mě je Joey lepší bubeník, než Ulrich, ale oba hrajou něco jinýho, tak těžko posuzovat
Garage jsou podle mě super...je tam pár fakt dobrých věcí, vlastně skoro všechny
MrDeathCZ píše:tady si dovolím oponovat....Lars Urlich je docela bicmen na prd....jako já miluji Metallicu ale spíš tu starší hlavně ...and Justice for All je paní album, ale Lars mě nikdy svoji hrou nenadchl, měl svoje stinné a světlé stránky ale jinak nic moc, připadne mi zhe by to odbouchal kde jakej Pepa....od té doby co s vyhodili Newsteda to uzh nemá koule....st.anger je v některých písničkách zajímavej, ale co sem slyšel je hrát s Robem tak to mi nějak nejde dohromady, metallica a funky basák děkuji nee
správnej krok Jamese a Kirka by byl kdyby se zbavili Roba a Larse a našli si jinýho basáka a bicmena....to by bylo docela zajímavý a určitě by to bylo trochem lepší
Dark Axel píše:Já miluju Metallicu...jedny z prvních věcí, co jsem se na elektriku učil, byla Creeping Death od Metallicy (doteď jedna z mých nejoblíbenějších písniček).
s**e mě ten přelom, co přišel s loadem, ale i na těch albech se daly najít fajn věci (Hero of a day...), ovšem to co přišlo se St.Angerem už ani neberu vážně. NEvím, jestli je to tím, že Jason Newsted odešel a přišel ten mexikánský neandrtálec (který ani není slyšet), ale jsou to s****y.
Každopádně ty starší CD - Black Album, And justice for all..., Ride the lightening atd jsou pro mě prostě úplně úžasný materiál.
Metallicu poslouchám, učím se ji na kytaru (a umím toho hodně), ale byl bych rád, kdyby už zkončili.
Dark Axel píše:Tak vtom případě se omlouvám (stejně ho nemám rád)
Dark Axel píše:Můj vzor to taky býval, než jsem si uvědomil, že vpodstaté každý metalový sólový kytarista zahraje to samé, co Kirk...
Docela chápu, když o něm Kerry King ze Slayer řekl, že je to nejpřeceňovanější metalový kytarista současnosti. každopádně melodické pomalé sólka v baladách umí vymyslet skvělé
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník