od viwalda » 13.02.2012 20:17
Když to jde jdu na jeho koncert......nepopsatelný zážitek a silné mrazení........jsem velkej fanda.
Skvělá tvorba byla s Janou Koubkovou a Jiřím Hrubešem, začátky u Leška Semelky v Bohemii taky ujdou. Halt výběr a Stromboli už nikdo nenahradí. Dle mého je Pražský výběr na české scéně jedinečný a troufnu si i tvrdit,že prostě nejlepší bigbítová kapela. Jde cítit síla a nasazení dvou silných muzikantů v jednom seskupení,na čemž ovšem kapela časem ztroskotala. A mezipauza výběru pomohla uvolnění Pavlíčka a vznik Stromboli je prostě nepopsatelnej..... Citová hra na kytaru, hlas Báry Basikové. Bsp hvězdná trojka s kloboučkem.no coment......Big heads je rockovej projekt-světového měřítka v naší malý zemi. Nedávno jsem byl na beat festu na kloboučku v tesla areně a na to,že jsem myslel,že už jsem klobouček propás a nikdy se živě nezůčastním,ukojil se můj maličký sen, další zážitek v srdci se uchytil a nepouštil... Zamrzel mě Michalův zdravotní stav, Když po dvou hodinovém vystoupení u přídavku hitu Země vzdálená,již nedokončil své závěrečné solo..Přeji uzdravení.....
Trio Michala Pavlíčka je dost našláplej nářez,který si kdykoli poslechnu rád........ zaslechl jsem,že Michal chce odpočinot tím, že pojede turné srdeční záležitosti, ale akusticky.???..... Doufám,že jo a těším se........ Album srdeční záležitosti je vynikající i přez to, že se na něj dlouho čekalo. A dle mého názoru jde znát uspěchání tvorby.myslím,že kdyby Michala nepostihla srdeční záležitost(ta opravdová) hudba by byla silnější...čekal jsem sice víc, ale album je to pro mne prozatím,jako novinka na prvních místech........Michal Pavlíček je prostě pan Mistr.......
vwld...........
el.kytara washburn wl14...........
roland cube 40XL.............
Digitech RP55........
akustika Ibanez pf 20...........http://bandzone.cz/skladbywalda