ale to že rychlá hra jen o ničem je ale velkej nes´mysl i ty vaši bluesmani které tady furt vyzdvihujete hrajou rychleK.I.T.T. píše:Rychlá hra nemá smysl....ani nic jiného chápeš?
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
ale to že rychlá hra jen o ničem je ale velkej nes´mysl i ty vaši bluesmani které tady furt vyzdvihujete hrajou rychleK.I.T.T. píše:Rychlá hra nemá smysl....ani nic jiného chápeš?
Prejdák píše:Jak co... Porovnej Hendrixe a nějakého rychloprsťáka... Jimi měl taky něco celkem rychle a byl v tom feeling.. Když se přeženeš na hmatníku třeba rychlostí 20 tónů za sekundu [jasně, to je asi moc, ale kdo ví co je blázen schopen] tak v tom moc feelingu neuvidíš, protože si prostě nevšimneš jestli je tam něco zvláštního... Na Malmsteenovi uznávám akorát to, že s tím začal... Jinak něco se vod něj jak jsem psal poslouchat dá... Ale raději než Neoklasiku si poslechnu blues, raději než blues si poslechnu nějaký normální rock nebo metal [který taky vzníkl z bluesu
]
Ale na vrcholu pyramidy toho co poslouchám je Pan Hendrix [což je blues, psychedelický rock atd... Fakt doporučuju poslechnout i tobě Marty... Třeba Voodoo Chile (slight return), nebo All Along the Watchtower, Still Raining... still dreaming atd... ]
Veth píše:ale to že rychlá hra jen o ničem je ale velkej nes´mysl i ty vaši bluesmani které tady furt vyzdvihujete hrajou rychleK.I.T.T. píše:Rychlá hra nemá smysl....ani nic jiného chápeš?
K.I.T.T. píše:Hele Axele když jsem se nedozvěděl odpověd na kterou sem se dvakrát ptal,tak sem pátral,a našel sweet hild o mine...proč si to nezahrál celý? Proč tam je několikrát od dycky nahranej jen začátek?
Dark Axel píše:K.I.T.T. píše:Hele Axele když jsem se nedozvěděl odpověd na kterou sem se dvakrát ptal,tak sem pátral,a našel sweet hild o mine...proč si to nezahrál celý? Proč tam je několikrát od dycky nahranej jen začátek?
páč začátek se mi líbía předtím jsem si rozhodně nevěřil natolik, abych se pouštěl do těch sól
(teĎ bych se možná i pustil, ale momentálně se učím Satrianiho a rád bych se na to soustředil... kdyžtak časem)
ale kašlem na OT
r0nn!e píše:To jsou výmluvy, starej komp, novej mobil
USB máš? Alespoň jedno? 300,- taky?? Tak jdi do elektroniky, kup si bluetooth pro USB a už to sem nakopej.... jinak ta videa z PC můžeš nahrát na YouTube nebo na nějaký filehosting.... rapidshare.com, share-rapid.com, czshare.com a tak dále...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník