nevíte někdo v jaký kapele hraje tenhle pán,jeto fotka s antifestu z roku 2003,myslim
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
rasomaso píše:Proč je to dobrý?

Metallistic píše:Já takhle hrát nedokážu. . .nevím jestli to chce zvyk a cvik ale nezvládám no. .
Caggan píše:když sme u toho, vi nemate kreze když drzite powery a hrajete tak dlouho??? ja mam nekdy pocit ze asi umřu když hraju a dostavam křeče az po loket

Metallistic píše:Caggan píše:když sme u toho, vi nemate kreze když drzite powery a hrajete tak dlouho??? ja mam nekdy pocit ze asi umřu když hraju a dostavam křeče az po loket
Přesně tak mě uplně ztuhne ruka a hlavně předloktí. . .To pak aji nějákou chvilku rozdýchávám
Metallistic píše:Caggan píše:když sme u toho, vi nemate kreze když drzite powery a hrajete tak dlouho??? ja mam nekdy pocit ze asi umřu když hraju a dostavam křeče az po loket
Přesně tak mě uplně ztuhne ruka a hlavně předloktí. . .To pak aji nějákou chvilku rozdýchávám
KIWI píše:Myslím že poloha kytary je individuální, takže plácat co je lepší nemá smysl.
Ale je jasné že když ej na pupku, tak se hraje pohodlněji a rychleji, ale pak skákajeta hýbejte se s tím..já mám basu jako docelavysoko, teda aspoň po koncertě mi řekla kamoška at si to dám níž načež jsem ji řekl "Nejsem žádnej punkáč kterej hraje prd, nemám tam lehký party abych ju mohl mít na kolenou"
Alexi_Laiho píše:vy ste mamlasove, spíš než hru to připomíná když si dotyčnej honí pindoura, to když máte kytaru pod koulema, tak si kurvíte pravou ruku a voala, za chvili máte zánět šlach ....
tak hodně zdaru při honění... strun
KIWI píše:Lae co si budeme povídat když máte na kolenou mnohem víc si vyvrácíte zápěstí a je to větší pravděpodobnsot křeče..jistě dá se na to zvyknout, ale to je spíš žáležitost pocitu než toho, žesi an to ruka zvykne...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník