od Vladimir001 » 30.10.2008 20:39
nejak neřeším kdo je nej hudebník....třeba t Beatles pry nebyli na mistrovské úrovni/měřeno dle Hendrixe apod/ ale prostě jejich písně jsou každá uplne jiná specifická nic se neopakuje..což je paráda at se Beatles nekomu líbí nebo ne...to je jen příklad. Jinak také preferuju hardrock a melod. metal....písně se mi musí líbit. Krom toho co jsem Ti psal předtím tak zkus kapelu K I X...to je přece uplne neco jiného než tucet jinejch stejnejch. VAIN, staří WASP, které sem ani dřív neznal a bál se jich tak poslední dobou co jsem si je stáhl,paráda. DOKKEN /jejich kytarista Lynch je dle kritiků považován i ostatními umělci metalu za virtuoza/, BONFIRE /neco jako Scorpions ale pro mne lepší/, WILDSIDE / zpěvák má hlas jako Axl Rose z Gunsnroses/, GREAT WHITE, líbí se mi dívčí kapely taky..GIRLSCHOOL, RUNAWAYS nebo WITNESS. Zajímavý jsou dále /pro mne/ JOSHUA, GUN, STRYPER, TREAT,BRIGHTON ROCK,KILLER DWARWS /jen LP Stand tall../,KINGDOM COME,...ale stejne vždy neomrzí jen klasika ikdyž ne přímo metalová...AC/DC, Kiss, DEF LEPPARD. Takoví SWEET ze 70.let...nebo SLADE....kde kdo jimi opovrhuje, ale u různých skupin je patrná inspirace temito skupinami...zpěvák QUIET RIOT...to je kopie zpěváka SLADE Noddyho Holdera A 2 hity maj přímo od nich /Cum on feel the noize a Mamma were all crazee/...