![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Caggan píše:Zdarec. Včera jsem se díval na Očko a byl tam videoklip od nějaky kapely, byla to podle mě naprosta sracka, jak textově tak hudebně, jmenovalo se to myslim "znamka punku", a to me privedlo na myšlenku jak se vlastně takove kapely dostanou do hitparád a tak podobně...... nevim jak vy ale ja sem potkal několik desitek takovych pisni ktere bych prostě do rádií vubec nepustil, do hitparad s klipem uz vubec ne.....tak si pokladam otazku....... co oni udělali a my ostatni ne, že se s naprostou sra**** dostaly do televize a ostatni třeba i dobre kapely ne??
Ano, to je asi ta nejpoctivější a nejzdlouhavější cesta. Prostě hrát, oni si nás lidi zapamatujou.PáJa píše:No třeba divokej bill - neni to zrovna můj šálek čaje, ale přesto je celkem obdivuju, ačkoli se nejedná o nějak extra složitou, nebo spíše vyšpekulovanou muziku, je to dost o ničem, teda občas mi to tak příjde, ale v kdejakym zapadákově visí jejich plakát - ty clapíci prostě objeli všechny kluby v ČR 2x dokola a lidi si je zkrátka zapamatovali - je to jedna z cest, koncertovat koncertovat konbcertovat...
Co podle tebe patří do rádia?Caggan píše:pardon, tak visacum se castecne omlouvam, ale musite uznat ze lidi/kapel kteri hraji v radiich a hitparadach je velka cast tech co tam nepatří..... když mluvite třeba o tom div. bilovy...... tak zrovna u těch uznavam ze tem to hraje, a hlavně ze jsou velmi dobře zapamatovatelni diky skloubeni např harmoniky a kytar, a tak podobně...... ale třeba ted me leze na nervy boreček.... ktery furt běží na hudebnich televizich...... a několik pisniček tomuto podobnym
Stanley píše:Co podle tebe patří do rádia?Caggan píše:pardon, tak visacum se castecne omlouvam, ale musite uznat ze lidi/kapel kteri hraji v radiich a hitparadach je velka cast tech co tam nepatří..... když mluvite třeba o tom div. bilovy...... tak zrovna u těch uznavam ze tem to hraje, a hlavně ze jsou velmi dobře zapamatovatelni diky skloubeni např harmoniky a kytar, a tak podobně...... ale třeba ted me leze na nervy boreček.... ktery furt běží na hudebnich televizich...... a několik pisniček tomuto podobnym
Caggan píše:
to by mzna měla být ošklivá podpásovka, ale nerikej mě ze se tobě libi když slyšíš několikrat za den at uz z radia nebo z televizi nějakeho blazniveho rappera, nebo tokiace....... tedka na jednom radiu co chytnu hraje madona, na druhem pet shop boys...... madonu i kdyz nemusim, tak to nechavam jet, a pet shop boys to same...... a ted se divam na hitparadu esa, vidim tu bob wave-borecek, gipsy cz, rihanna, a marpo..... a takovehle věci by se myslim v radiich neměli vysilat, stejně tak jako se tam nemuze vysilat tvrdy metal nebo něco podobně extremniho, protoze by to nikdo neposlouchal......
stejně tak jako se tam nemuze vysilat tvrdy metal nebo něco podobně extremniho, protoze by to nikdo neposlouchal......
Stanley píše:2. Musí mít silný refrén jak hovado![]()
To neměla být podpásovka, jen narážím na to, že pokud někdo na něco nadává, měl by mít představu o tom, co by to mělo řešit, jakoukoli. Není nic zbytečnějšího, než když někdo na něco nadává, "to se mi nelíbí, to by mělo být jinak" když neřekne, jak by to řešil. Sám s obsahem rádií nesouhlasím, ale nic neříkám, prostě ho neposlouchám.Caggan píše:Stanley píše:Co podle tebe patří do rádia?Caggan píše:pardon, tak visacum se castecne omlouvam, ale musite uznat ze lidi/kapel kteri hraji v radiich a hitparadach je velka cast tech co tam nepatří..... když mluvite třeba o tom div. bilovy...... tak zrovna u těch uznavam ze tem to hraje, a hlavně ze jsou velmi dobře zapamatovatelni diky skloubeni např harmoniky a kytar, a tak podobně...... ale třeba ted me leze na nervy boreček.... ktery furt běží na hudebnich televizich...... a několik pisniček tomuto podobnym
to by mzna měla být ošklivá podpásovka, ale nerikej mě ze se tobě libi když slyšíš několikrat za den at uz z radia nebo z televizi nějakeho blazniveho rappera, nebo tokiace....... tedka na jednom radiu co chytnu hraje madona, na druhem pet shop boys...... madonu i kdyz nemusim, tak to nechavam jet, a pet shop boys to same...... a ted se divam na hitparadu esa, vidim tu bob wave-borecek, gipsy cz, rihanna, a marpo..... a takovehle věci by se myslim v radiich neměli vysilat, stejně tak jako se tam nemuze vysilat tvrdy metal nebo něco podobně extremniho, protoze by to nikdo neposlouchal......
Dark Axel píše:Rihannin hlas je možná zajímavý, ale já osobně ho rád nemám. jestli z téhle váhové někoho, tak Christinu Aguileru, ty nové věci jsou fakt bezva
Uživatelé procházející toto fórum: simpsons4 a 1 návštěvník