Bazar hudební nástroje Hudební nástroje

Hudební fórum

Diskuze o všem, co souvisí s hudbou a hudebními nástroji.

PUNK CZ!! Co vy na nej???

Vše o kapelách a hudebnících ...

PUNK CZ!! Co vy na nej???

Příspěvekod !pang » 13.11.2008 17:09

Nevim jak vy co poslouchate punk,ale podle me nas cesky neni vubec spatny...Houba,punk floid,S.P.S.,Visaci,E!E,N.V.Ú.,Sanov 1,Malomocnost prazdnoty....znate vubec???
:: Cort m600 AVD :: Roland Cube XL 40 ::
Říkám vám to!
Naposled!!
Vy konzumenti!!!
Punk´s not Dead!!!!
!pang

Příspěvekod cerfotoc » 13.11.2008 17:16

než jsem objevil krásu metalu tak jsem punk poslouchal :) ale už mě štvalo že je to takový strtašně jednoduchý a veselý, což mi po docela krátký době začalo lízt na nervy. Jako už to neposloucham, ale když to někde hraje tak mi to nevadí.
schecter damien 7(w/ EMG 707), engl e530, l-amp 50W 6L6 poweramp, engl e212v
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
cerfotoc

Věk: 17

Příspěvekod !pang » 13.11.2008 18:17

cerfotoc píše:než jsem objevil krásu metalu tak jsem punk poslouchal :) ale už mě štvalo že je to takový strtašně jednoduchý a veselý, což mi po docela krátký době začalo lízt na nervy. Jako už to neposloucham, ale když to někde hraje tak mi to nevadí.
Jojo,to jste vy metalisti :)..vubec nic proti,ja si sem tam taky neco z toho jeste tvrdsiho sudu nez je punk poslechnu a nektere veci mam hodne rad...ale spis ty starsi,Deep purple,Halloween,Judas priest,Motorhead a tak...akorat me zarazi to "vesely"...urcite myslis hudebne,protoze si neumim vybavit zadnou veselou punkovku textove...
Říkám vám to!
Naposled!!
Vy konzumenti!!!
Punk´s not Dead!!!!
!pang

Příspěvekod cerfotoc » 13.11.2008 18:49

jo, to "veselý" jsem myslel hudebně, prostě že je to takový rychlý, veselý, víš co myslím :) to není chyba tý hudby, ale to je spíš na mojí straně, prostě jsem jednu dobu asi 2 měsíce poslouchal punk a už mi prostě ta "veselost" lezla na nervy. Taky jde dost o to jakou mám náladu, někdy jsem smutnej a kdybych si pustil punk tak by mě to zabilo, když jsem veselej tak mi to nevadí, ale metal mi prostě nevadí nikdy :) - dokážu si natom prostě vybít energii :)

edit: jo a k tý jednoduchosti, prostě jsem měl zachvíli pocit že je to všechno na jedno brdo :)
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
cerfotoc

Příspěvekod pigdestroyer » 13.11.2008 19:06

zacinal sem na visacich, mam je rad doted, i kdyz je pravidelne neposloucham. je to skoro deset let co sem to zacal poslouchat. houby a tady ty ostatni me uz nechytly, nebavi me to. ted posloucham zase neco jineho..
pigdestroyer

Příspěvekod !pang » 13.11.2008 19:16

cerfotoc píše:jo, to "veselý" jsem myslel hudebně, prostě že je to takový rychlý, veselý, víš co myslím :) to není chyba tý hudby, ale to je spíš na mojí straně, prostě jsem jednu dobu asi 2 měsíce poslouchal punk a už mi prostě ta "veselost" lezla na nervy. Taky jde dost o to jakou mám náladu, někdy jsem smutnej a kdybych si pustil punk tak by mě to zabilo, když jsem veselej tak mi to nevadí, ale metal mi prostě nevadí nikdy :) - dokážu si natom prostě vybít energii :)

edit: jo a k tý jednoduchosti, prostě jsem měl zachvíli pocit že je to všechno na jedno brdo :)
Vim co jsi tim myslel :) a jo mas pravdu,je to jednoduchy,porad samej power,ale vis jak,je to spis o textu,punk dava prednost obsahu nez hudebnimu vyziti a ja to beru podobne,je tady spustu sracek na tomhle miste a ja rozhodne nepatrim mezi ty kteri nad tim mavnou rukou a jdou z davem jen aby si urvali co nejvetsi kus "niceho" pro sebe...hudebne je matal,rock urcite na svetelne roky vepredu,ale nazorove podle me ne e...kazdeho volba preci :)
Esli mas cas a naladu cerfotocu,tak si pust Neverim a Tvuj boj
http://bandzone.cz/punkfloid
..napis nazor,at uz bude jakykoli...ale nikoho k nicemu nenutim :)
Říkám vám to!
Naposled!!
Vy konzumenti!!!
Punk´s not Dead!!!!
!pang

Příspěvekod cerfotoc » 13.11.2008 19:35

jo Punk Floid znám :) jsem ze šumpru kousek od zábřeha, takže už je docela znám. Jako není to špatný, to ne, ja punk chápu a nikomu nebudu nutit něco jinýho :) at si kazdej poslouchá co chce zejo :) já jenom vidím právě něco víc v metalu no...Jako punk je podle mě i takovej ten veselej, bláznivej styl života :) no prostě shrnu to, pohodová hudba co nevadí skoro nikomu - tím chcu říct že když pustim metal člověku co to neposloucha tak to muze tomu cloveku vadit, ale punk většinou takle nikomu nevadí.

Obrázek
cerfotoc

Příspěvekod pigdestroyer » 13.11.2008 21:21

2cerfotoc: a co je jako podle tebe ten "metal" ...?
pigdestroyer

Příspěvekod Joey » 13.11.2008 21:29

On taky nebývá pang jako pang, něco je jen jako pang... :wink:

Já můžu Punk Floidy (ale teď mám s něma nějakej útlum), Houbu, Sakumprásk, trochu Totáče no a E!Ečka ale v těch už moc nejedu...

Já vlastně jinej, než českej pang, neposlouchám :)...ále takovej Death Punk...:) hmm
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Joey

Příspěvekod B.Mikey » 13.11.2008 21:29

Punk je výbornej a Češi si v něm vedou velice dobře...Visáči, Malomocnost... 8)
Starej bordel, nic víc.
http://bandzone.cz/oldfolkshouse
B.Mikey

Příspěvekod cerfotoc » 13.11.2008 21:32

pigdestroyer píše:2cerfotoc: a co je jako podle tebe ten "metal" ...?

metal myslim jako obecně to co poslouchám...metallica, stone sour, slipknot, in flames a moře dalšího...

Obrázek
cerfotoc

Příspěvekod !pang » 13.11.2008 22:06

Taky si prave myslim ze cesky pang je na dost vysoke urovni...jen tak skoumam kolik lidi ma vubec o ceskem punku paru,...ja nejak nemuzu prekousnout americky..jako Antiflag,sam 41...a takhle...malomocnost je perfektni,sice ta jejich kvalita nahravek je strasna :)co si budem povidat,ale texty maj fejst origo...punk floid je ted podle me nejvic,ale totaci a E!Ecka nejsou o moc daleko
Říkám vám to!
Naposled!!
Vy konzumenti!!!
Punk´s not Dead!!!!
!pang

Příspěvekod !pang » 13.11.2008 22:10

Joey píše:On taky nebývá pang jako pang, něco je jen jako pang... :wink:

Já můžu Punk Floidy (ale teď mám s něma nějakej útlum), Houbu, Sakumprásk, trochu Totáče no a E!Ečka ale v těch už moc nejedu...

Já vlastně jinej, než českej pang, neposlouchám :)...ále takovej Death Punk...:) hmm
S tema Floidama ses mi strevil primo do mojeho punkem prohnileho srdce :),ale ten death me nejak nebere chlape,ale i tak(nebyva preci pang jako pang,ze?:) )a ani treba O!punk nemusim....ja zastavam poctivej nazorovej punk,ktery tady zacali S.P.Ska
Říkám vám to!
Naposled!!
Vy konzumenti!!!
Punk´s not Dead!!!!
!pang

Příspěvekod Smile » 13.11.2008 22:22

me na ceskym punku vadi ze sem snad neslysel ani jeden song kde by slovnik nebyl na urovni southparku. i punkovy myslenky se daj vyjadrit slusne ne?
Washburn WD10S, Keen LP, Kerrianne, Core88 Sweet Hunny OD, Core88 Professor Stein's Fuzz, St. Anley 15W Head, St. Anley 112
Smile

Věk: 20

Příspěvekod Joey » 13.11.2008 22:30

SmileCZ píše:me na ceskym punku vadi ze sem snad neslysel ani jeden song kde by slovnik nebyl na urovni southparku. i punkovy myslenky se daj vyjadrit slusne ne?

Asi si nikdy nepotkal Houbu co? :D Ti maj hodně textů bez vulgarismů :)...PÁÁÁDLOOOOO DEJ MI PÁÁÁDLOOO
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Joey

Příspěvekod !pang » 13.11.2008 22:36

Me to nessss..stve :D..treba u Houby jsem nic takoveho neslysel...ale zase na druhou stranu jak se chces slusne vyjadrovat k tomu co se tady vsude deje?obrazne receno,chova se k nam vlada slusne??policie???rikaj ti nejvyssi pravdu,kterou si my slusni pracujici lidi podle me zaslouzime????ne!!!! a tohle proste dokaze nasr*t a mi tady nejsme od toho aby jsme jim to zrali a popripade si stezovali slusnou byrokratickou cestou,mame prece hubu a svoje vlastni prostredky a k nekterym vecem se vyjadrujeme jeste dost slusne...promin,ale kdybych chtel neceho dosahnout slusne,tak formou lezt do zadnic a prikyvovat nesmyslum...timhle rvanim a sprostou mluvou mozna nic nevyresim,ale vim ze to takhle chci udelat..vim ze to porad budu jen ja....nejake sproste vyjadrovani tady nema cenu resit..ale jestli ti vadi sprosty kraval v punku,tak jde pochopit,ze punk nemusis a ja ti taky nebudu rikat,ze by jsi ho rad mit mel :D
Říkám vám to!
Naposled!!
Vy konzumenti!!!
Punk´s not Dead!!!!
!pang

Příspěvekod !pang » 13.11.2008 22:38

Joey píše:
SmileCZ píše:me na ceskym punku vadi ze sem snad neslysel ani jeden song kde by slovnik nebyl na urovni southparku. i punkovy myslenky se daj vyjadrit slusne ne?

Asi si nikdy nepotkal Houbu co? :D Ti maj hodně textů bez vulgarismů :)...PÁÁÁDLOOOOO DEJ MI PÁÁÁDLOOO
Jojo..je toho vic,ale nekteri jsou proste vic radikalni,coz ja si myslim,ze to enkdy neni vubec na skodu
Říkám vám to!
Naposled!!
Vy konzumenti!!!
Punk´s not Dead!!!!
!pang

Příspěvekod Joey » 13.11.2008 22:38

!pang píše:Me to nessss..stve :D..treba u Houby jsem nic takoveho neslysel...ale zase na druhou stranu jak se chces slusne vyjadrovat k tomu co se tady vsude deje?obrazne receno,chova se k nam vlada slusne??policie???rikaj ti nejvyssi pravdu,kterou si my slusni pracujici lidi podle me zaslouzime????ne!!!! a tohle proste dokaze nasr*t a mi tady nejsme od toho aby jsme jim to zrali a popripade si stezovali slusnou byrokratickou cestou,mame prece hubu a svoje vlastni prostredky a k nekterym vecem se vyjadrujeme jeste dost slusne...promin,ale kdybych chtel neceho dosahnout slusne,tak formou lezt do zadnic a prikyvovat nesmyslum...timhle rvanim a sprostou mluvou mozna nic nevyresim,ale vim ze to takhle chci udelat..vim ze to porad budu jen ja....nejake sproste vyjadrovani tady nema cenu resit..ale jestli ti vadi sprosty kraval v punku,tak jde pochopit,ze punk nemusis a ja ti taky nebudu rikat,ze by jsi ho rad mit mel :D

Že gratuluju

Jan Kaplický 1937 - 2009
Joey

Příspěvekod !pang » 13.11.2008 22:45

Joey píše:
!pang píše:Me to nessss..stve :D..treba u Houby jsem nic takoveho neslysel...ale zase na druhou stranu jak se chces slusne vyjadrovat k tomu co se tady vsude deje?obrazne receno,chova se k nam vlada slusne??policie???rikaj ti nejvyssi pravdu,kterou si my slusni pracujici lidi podle me zaslouzime????ne!!!! a tohle proste dokaze nasr*t a mi tady nejsme od toho aby jsme jim to zrali a popripade si stezovali slusnou byrokratickou cestou,mame prece hubu a svoje vlastni prostredky a k nekterym vecem se vyjadrujeme jeste dost slusne...promin,ale kdybych chtel neceho dosahnout slusne,tak formou lezt do zadnic a prikyvovat nesmyslum...timhle rvanim a sprostou mluvou mozna nic nevyresim,ale vim ze to takhle chci udelat..vim ze to porad budu jen ja....nejake sproste vyjadrovani tady nema cenu resit..ale jestli ti vadi sprosty kraval v punku,tak jde pochopit,ze punk nemusis a ja ti taky nebudu rikat,ze by jsi ho rad mit mel :D

Že gratuluju
Že gratuluješ k čemu?Promin,ale tohle jsem nejak nepobral..:D
Říkám vám to!
Naposled!!
Vy konzumenti!!!
Punk´s not Dead!!!!
!pang

Příspěvekod !pang » 13.11.2008 22:46

Demonstrativni video http://www.youtube.com/watch?v=JUBPo66UTz4
Kvalita nic moc,no ja vim :)