![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Jojo,to jste vy metalisticerfotoc píše:než jsem objevil krásu metalu tak jsem punk poslouchalale už mě štvalo že je to takový strtašně jednoduchý a veselý, což mi po docela krátký době začalo lízt na nervy. Jako už to neposloucham, ale když to někde hraje tak mi to nevadí.
Vim co jsi tim myslelcerfotoc píše:jo, to "veselý" jsem myslel hudebně, prostě že je to takový rychlý, veselý, víš co myslímto není chyba tý hudby, ale to je spíš na mojí straně, prostě jsem jednu dobu asi 2 měsíce poslouchal punk a už mi prostě ta "veselost" lezla na nervy. Taky jde dost o to jakou mám náladu, někdy jsem smutnej a kdybych si pustil punk tak by mě to zabilo, když jsem veselej tak mi to nevadí, ale metal mi prostě nevadí nikdy
- dokážu si natom prostě vybít energii
edit: jo a k tý jednoduchosti, prostě jsem měl zachvíli pocit že je to všechno na jedno brdo
pigdestroyer píše:2cerfotoc: a co je jako podle tebe ten "metal" ...?
S tema Floidama ses mi strevil primo do mojeho punkem prohnileho srdceJoey píše:On taky nebývá pang jako pang, něco je jen jako pang...![]()
Já můžu Punk Floidy (ale teď mám s něma nějakej útlum), Houbu, Sakumprásk, trochu Totáče no a E!Ečka ale v těch už moc nejedu...
Já vlastně jinej, než českej pang, neposlouchám...ále takovej Death Punk...
hmm
SmileCZ píše:me na ceskym punku vadi ze sem snad neslysel ani jeden song kde by slovnik nebyl na urovni southparku. i punkovy myslenky se daj vyjadrit slusne ne?
Jojo..je toho vic,ale nekteri jsou proste vic radikalni,coz ja si myslim,ze to enkdy neni vubec na skoduJoey píše:SmileCZ píše:me na ceskym punku vadi ze sem snad neslysel ani jeden song kde by slovnik nebyl na urovni southparku. i punkovy myslenky se daj vyjadrit slusne ne?
Asi si nikdy nepotkal Houbu co?Ti maj hodně textů bez vulgarismů
...PÁÁÁDLOOOOO DEJ MI PÁÁÁDLOOO
!pang píše:Me to nessss..stve..treba u Houby jsem nic takoveho neslysel...ale zase na druhou stranu jak se chces slusne vyjadrovat k tomu co se tady vsude deje?obrazne receno,chova se k nam vlada slusne??policie???rikaj ti nejvyssi pravdu,kterou si my slusni pracujici lidi podle me zaslouzime????ne!!!! a tohle proste dokaze nasr*t a mi tady nejsme od toho aby jsme jim to zrali a popripade si stezovali slusnou byrokratickou cestou,mame prece hubu a svoje vlastni prostredky a k nekterym vecem se vyjadrujeme jeste dost slusne...promin,ale kdybych chtel neceho dosahnout slusne,tak formou lezt do zadnic a prikyvovat nesmyslum...timhle rvanim a sprostou mluvou mozna nic nevyresim,ale vim ze to takhle chci udelat..vim ze to porad budu jen ja....nejake sproste vyjadrovani tady nema cenu resit..ale jestli ti vadi sprosty kraval v punku,tak jde pochopit,ze punk nemusis a ja ti taky nebudu rikat,ze by jsi ho rad mit mel
Že gratuluješ k čemu?Promin,ale tohle jsem nejak nepobral..Joey píše:!pang píše:Me to nessss..stve..treba u Houby jsem nic takoveho neslysel...ale zase na druhou stranu jak se chces slusne vyjadrovat k tomu co se tady vsude deje?obrazne receno,chova se k nam vlada slusne??policie???rikaj ti nejvyssi pravdu,kterou si my slusni pracujici lidi podle me zaslouzime????ne!!!! a tohle proste dokaze nasr*t a mi tady nejsme od toho aby jsme jim to zrali a popripade si stezovali slusnou byrokratickou cestou,mame prece hubu a svoje vlastni prostredky a k nekterym vecem se vyjadrujeme jeste dost slusne...promin,ale kdybych chtel neceho dosahnout slusne,tak formou lezt do zadnic a prikyvovat nesmyslum...timhle rvanim a sprostou mluvou mozna nic nevyresim,ale vim ze to takhle chci udelat..vim ze to porad budu jen ja....nejake sproste vyjadrovani tady nema cenu resit..ale jestli ti vadi sprosty kraval v punku,tak jde pochopit,ze punk nemusis a ja ti taky nebudu rikat,ze by jsi ho rad mit mel
Že gratuluju
Uživatelé procházející toto fórum: simpsons4 a 1 návštěvník