od tele.kom » 19.02.2011 13:19
Na první poslech je slyšet výrazný posun od In Rainbows. Je to prostě zase něco jinýho a něco co mě překvapilo, ale zase mě to dostalo a zase sem si ty písničky zamiloval a hlavně mám pocit, že s každým poslechem se mi líbí víc a víc. Druhá část alba je taková pomalejší, ale rozhodně mám pocit, že v mým životě taky najde využití. Zatím bych za nejlepší songy považoval, Morning mr. Magpie, Little by Little, Lotus Flower a Separator. Je to album míň přístupnější, melodické linky jsou tam dost schovaný, občas jsou to tak trochu písničky v písničkách ale s každým poslechem v tom nacházím nový věci. No prostě zatím jsem nadšen.
Na jednom zahraničním fóru někdo nakousnul to, že v posledním songu který se jmenuje možná příznačně "Separator" zpívá Thom: "If you think this is over, you are wrong" tudíž možná že ještě Radiohead chystají nějáké překvapení.
Ten klip k Lotus Flower jsem si pouštěl už minimálně dvacetkrát, ten Yorkův tanec mě dostává pokaždý. Zjevně se nechal inspirovat Ianem Curtisem, ale je to famózní prostě.
Naposledy upravil
tele.kom dne 20.02.2011 3:11, celkově upraveno 1
Strangers passing in the street
By chance two separate glances meet
And I am you and what I see is me...