![]() |
![]() |
![]() |
|
|
jasně ja napsal které alba jsou vaše neoblíbenějšíNero píše:No jo, Radiohead... Ty já můžu...
Jen mě překvapuje, jakej je z toho ve světě skoro i mainstream a u nás skoro ani ťuk. Ikdyž se to už zlepšuje...
Jinak pro mě taky asi nej Pablo Honey, pak asi OK Computer, Hail to the Thief a The Bends... Ono těžko je nějak řadit a říkal co je lepší a co horší.
rotten77 píše:Jsem asi jediný, ale nejlepší mi přijde In Rainbows
no tak tohle bych nemohl říct o žádném albu....jak se říká podle gustaRaiszt píše:rotten77 píše:Jsem asi jediný, ale nejlepší mi přijde In Rainbows
Ja radim taky In Rainbows mezi moje nejoblibenejsi spolu s KID AA pablo Honey je IMHO nejhorsi album Radiohead.
z bends mám rád ještě celkem street spiritRagnar píše:Já je zbožňuju, nejvíc...
Nejradši mám asi Bends(Fake Plastic Trees, Bends), PH(Vegetable, Creep, Anyone can play g.) a OK Computer(Karma Police, No Suprises) ...
Moc nemusim Kid A, ale třeba mu ještě přijdu na chuť.
In Rainbows taky dobrý.
Yorkeho hlas je dobrej, a taky se mi moc líbí jeho texty.
U nás je nezná skoro nikdo to je fakt, není se co divit, když to nedávaj na ocku nebo MTV...
Ragnar píše:Já je zbožňuju, nejvíc...
Nejradši mám asi Bends(Fake Plastic Trees, Bends), PH(Vegetable, Creep, Anyone can play g.) a OK Computer(Karma Police, No Suprises) ...
In Rainbows taky dobrý.
U nás je nezná skoro nikdo to je fakt, není se co divit, když to nedávaj na ocku nebo MTV...
rotten77 píše:Jsem asi jediný, ale nejlepší mi přijde In Rainbows
Ragnar píše:Četli jste tohle?
http://www.silver-rocket.org/inkvizice/21
...ale ta poslední věta mě zabila:)
Neni to zadnej zamindrakovanec,ale stranky indie labelu.A ty inkvizice jsou samozrejme sranda.Takze se predpoklada,ze je nebudete brat vazneRed Bull píše:twn server bych nebral vážně píše to nějakej zamindrákovec a jen všechno haní a nic se mu nelíbí.
nozaki píše:Neni to zadnej zamindrakovanec,ale stranky indie labelu.A ty inkvizice jsou samozrejme sranda.Takze se predpoklada,ze je nebudete brat vazneRed Bull píše:twn server bych nebral vážně píše to nějakej zamindrákovec a jen všechno haní a nic se mu nelíbí.
Ragnar píše:Já je zbožňuju, nejvíc...
In Rainbows taky dobrý.
Uživatelé procházející toto fórum: simpsons4 a 1 návštěvník