![]() |
![]() |
![]() |
|
|
DirX píše:Ten koncert ten taky sjížděl ve 12letech jak o život i desky sesucht a herzeleid(asi se to tak nepíše)se mi tehdy moc líbily, ale dneska mi přijdou jako laciná kapela, ale mám spoustu kámošů co se jim to líbí a já je za to nefuckuju....
HEY_JOE píše:Tuhle kapelu jsem nikdy nějak nepochopil! S tím klipem klesli v mých očích ještě níž, ač jsem si myslel, že už to níž nejde! Tahle kapela prostě není pro mě! Navíc se mi nelíbí němčina! Nesedí mi!
Nevíte náhodou co na ten klip říkali jejich družky?
Hanzbiker píše:Tyjo jak sem sledoval ten klip, tak se mi zdá že na hlavě toho Eclipsa na kterýho hraje Richard je napsaný RZK II, že by jeho nová signatura byla Eclipse..??
Mirus píše:Hodně lidí tu kritizovalo že mají "jednoduchou" hudbu a proto se jim to nelíbí .... a mě se to zase zatraceně moc líbí když s jednoduchou hudbou vydělávaj hodně miliónů... Ti němečtí řízci to prostě umí no ...
axi12 píše::) asi tak, ae s tim ze maj jednoduchou hudbu upplne nesouhlasim.... zas tak jednoducha neni
axi12 píše:Hosi, omlouvam se... zamyslel jsem se a fakt je to dost jednoduchy... nj, radsi nejdriv myslet nez psat, nevadi.... No zrovna pussy je jednoducha hodne, ae celkove jsou jednodussi
Ale me se to taky libi!
Uživatelé procházející toto fórum: simpsons4 a 1 návštěvník