Takže do něj...

Dneska jsem absolvoval ve vlaku první poslech; samozřejmě mi tudíž neuvízlo v hlavě příliš mnoho jednotlivých písniček, ale přesto:
Hned první věc, zovoucí se Disowned mě obrovsky zaujala... ten "monumentální náběh" s praskáním protrhlýho repráku v pozadí se nedá minout

Ve zbytku písničky výrazně dominuje právě Serjův hlas, následuje klavír... podobně koncipovaných bylo i pár písniček na ETD - pěkná a zábavná věc

Song číslo 2: Borders are - super námět, chytlavá písnička, ale, proboha, proč tolikrát "Never let you go" ?

vždyť z toho jemu samotnýmu muselo hrabat
Potom už co vím jenom Left of Center, což je pro mě dokonalost, super text, obrovsky energická a éterická hudba - rockovka šlehnutá world music a trochu líznutá elektronikou?
Celkově je tam ale na můj vkus až trochu moc velký vliv elektroniky (bicí mi většinou přijdou zvukově jak ze simulace

) - ostatní směry, se kterými experimentuje mi ani v nejmenším nevadí a opravdu mě baví!
Zítra snad budu pokračovat v naposlouchávání
Nesnažím se tady o nějaký hudební rozbor, jen prostě píšu svoje pocity! Jestli někdo bude mít blbý kecy, naštvu se