![]() |
![]() |
![]() |
|
|
vikicek píše:Já si pod tim představim SUM41
Smallrabbit: Přijde ti, že to má šťávu a spád? Mě to přijde strašně vo hovně a nudný
Mige11 píše:Boha to sú názvi. Tkaže ak parta punkerov bude mať literárny klub budeto litearature punk? Viem je to trocha od veci, ale začínam byť dezorientovaný z toho delenia by ma zaujímalo či si to vymýšlejú skupiny alebo novinári.
SmallRabit píše:Mige11 píše:Boha to sú názvi. Tkaže ak parta punkerov bude mať literárny klub budeto litearature punk? Viem je to trocha od veci, ale začínam byť dezorientovaný z toho delenia by ma zaujímalo či si to vymýšlejú skupiny alebo novinári.
To nevim,ale něco mi řiká, že novináři...vždyť kdo z lidí, co hrajou v nějaký kapele, zvlášť v takovýhle má potřebu se nějak škatulkovat..
cOnex píše:Zdar lidi, nekde sem videl ze existuje styl hudby Skate Punk. Je to pravda? Kdyztak pls hodte naky ukazky. (asi sem vul, ale proste to neznam)
Mige11 píše:Boha to sú názvi. Tkaže ak parta punkerov bude mať literárny klub budeto litearature punk? Viem je to trocha od veci, ale začínam byť dezorientovaný z toho delenia by ma zaujímalo či si to vymýšlejú skupiny alebo novinári.

žebrák píše:Tyvole abyste se neposrali z toho, že to neni nejsložitější na světě, protože vlastně čim je písnička složitější, tim je lepší žejo. Když tomu nerozumíte nebo se vám to nezdá, tak to nekomentujte. Pecky z THPS2 byly nejvíc nadupaný, Millencolin nejkručíí!
Uživatelé procházející toto fórum: simpsons4 a 1 návštěvník