Kytaristi: Billy Corgan, Jimi Hendrix, Slash, Josh Homme
Kapely: Smashing Pumpkins, Soundgarden, Alice In Chains, QOTSA,Kyuss, Pearl Jam,Nirvana, Radiohead, Guns and Roses, Sonic Youth, RATM, Metallica
...a spoustu dalších...
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Burynnhoss píše:nechci rypat..ale kdo uznava hammeta jako Kytaristu tak toho asi moc nevidi a hlavne neslysi:) je spis solova kytara super slavny kapely..ale dat ho do rady s opravdu velkejma hracema nevimno:) a zarazi ze nikdo nezminil takovou legendu jakou je STEVE LUKATHER..pro me jednoznacna jednicka...zkuste tohle jmeno zadat na youtube schvalne...tady jsem videl vycti takove no nevim...( takze rad poskytavam jmeno pro rozsireni obzoru:) ) pro me kytaristi: Lukather,Ray Vaughn,Moore,Malmsteen,hendrix,joe bonamassa urcite eríc clapton,dal lubos andrst vynikajici..ale tezko obdivuju plno hracu...ale to best je STEVE LUKATHER! kapely: Lukathers projects,Toto,Audioslave,Stone Sour,Gerry Rafferty(baker street) , Mr.Brown atd..
Saul píše:A co holčičí kapely?
možná by si to zasloužilo i svůj vlastní topic. Nějak jsem uvažoval a uvědomil si, že neznám prakticky žádné dívčí kapely a songy.
Saul píše:A co holčičí kapely?
možná by si to zasloužilo i svůj vlastní topic. Nějak jsem uvažoval a uvědomil si, že neznám prakticky žádné dívčí kapely a songy.
weselow píše:Jinak i holky umí dělat opravdový umění (pochopitelně),
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník