Podle se historie opakuje. To že se letos v módě vrací hipíes a barvy atd...tak snad se historie opakuje i v hudbě. Sice to není až tak výrazné asi ale opakuje se to s menšími prodlevami. Takže 80' léta prožijeme třeba jen 5 let atd...snad mně chápete.
Vrtá mi to hlavou proč je to teď takové po*rané všecko

Proč nikdo nechodí na koncerty, proč se neprodukuje taková a taková muzika, jakto že je málo hudebníků (relativně, asi jak kde), proč je ta naše republika taková zaprďákovaná

Občas mi přijde že jsem se narodil asi o 30 let později
EDIT: hlavně mně štve že není vůči čemu dnes protestovat. Hipies protestovali proti válce,
Punkáčům se nelíbilo skoro nic, punkáči se nelíbili metalistům atd...ale dneska? Pokud se někomu něco nelíbí tak maximálně na to nadává. A to ještě někdo na fóru

protože prostě neznám lidi ve svém okruhu kteří by se zajímali o stejný kus historie, hudby...atd.
Ty vlny byli vždy víceméně si myslím že taková jen ze začátku lokální. A dnes by to chtělo asi celosvětovou vlnu. Tak lidi, máme k dispozici net, všecko co jen chceme. Tak proč toho nějak nevyužijeme?
Osobně bych neřekl že je to osobní názor. Myslím že si se v těch názorech najdou určité společné prvky. Například úroveň toho co musíte umět aby jste se dostali do televize hodně klesla. Dneska stačí aby byla holka hezká, uměla zaspívat jednu písničku a je v televizi a má album. Ale ty se můžeš doma dřít jak kůň a učit se a učit na kytaru protože chceš někdy hrát. A nic. Tohle není o štěstí že se někdo chytne když si ho veme manager pod sebe. Ale to je i o tom že ten manager chce vydělat prachy na tobě.