Gac píše:B.B.Kingblues píše:ja si myslím že Vai,Satriani su to len stroje ale pokial to niekto može tak v poho.
tak tohle nechapu
su to len nacvičene party,rychlé stupnice hraju to ako stroje / roboti / ...........
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Gac píše:B.B.Kingblues píše:ja si myslím že Vai,Satriani su to len stroje ale pokial to niekto može tak v poho.
tak tohle nechapu
tak to určo ne... tak to může vypadat na první pohled/slech ale myslím že ti co to poslouchájí to určitě neposlouchají kvůli nacvičeným stupnicím...to by byla asi trošku nuda...B.B.Kingblues píše:Gac píše:B.B.Kingblues píše:ja si myslím že Vai,Satriani su to len stroje ale pokial to niekto može tak v poho.
tak tohle nechapu
su to len nacvičene party,rychlé stupnice hraju to ako stroje / roboti / ...........
.annY:. píše:
tak to určo ne... tak to může vypadat na první pohled/slech ale myslím že ti co to poslouchájí to určitě neposlouchají kvůli nacvičeným stupnicím...to by byla asi trošku nuda...B.B.Kingblues píše:Gac píše:B.B.Kingblues píše:ja si myslím že Vai,Satriani su to len stroje ale pokial to niekto može tak v poho.
tak tohle nechapu
B.B.Kingblues píše:...
Habala píše:Jo, Vai je borec.
Akorát k tomu, jak tu všichni píšete, že je vidět, že ho učil Satriani... Já myslim, že o dost víc než Satriani ho ovlivnil Zappa. Je to i dost vidět, v tom jak hraje, jakou dělá hudbu apod.. Zappa po něm chtěl nemožný (ostatně jako po všech svejch hudebnících) a on to musel zvládnout. Kdyby ne, nebyl by dneska tam, kde je.
holkoun píše:Habala píše:Jo, Vai je borec.
Akorát k tomu, jak tu všichni píšete, že je vidět, že ho učil Satriani... Já myslim, že o dost víc než Satriani ho ovlivnil Zappa. Je to i dost vidět, v tom jak hraje, jakou dělá hudbu apod.. Zappa po něm chtěl nemožný (ostatně jako po všech svejch hudebnících) a on to musel zvládnout. Kdyby ne, nebyl by dneska tam, kde je.
Tak on ho zas tak moc neucil:-)
holkoun píše:A u Zappy se Vai ucil/zaucoval prirozenou cestou - hranim.
Dark Axel píše:Jester: mno nevím, ale vzhledem k tomu, že Vai o tom, jak se k Frankovi dostal mluví dost často a tuhle historku jsem nikdy neslyšel - jsi si jistý?
holkoun píše:P.S. Jester: nech si ty rejpy
Dark Axel píše:ok, beru![]()
Jestere, tak nějak získávám pocit, že Vaie dost extrémně nemusíšnebo se mi to jen zdá?
Dark Axel píše:Kdo z vás už viděl Where the wild things are?podle mě jedno z nejlepších live DVD poslední doby, super komentáře a rozhovory s kapelou a super koncert
![]()
Jester píše:holkoun píše:P.S. Jester: nech si ty rejpy
OT: To jsem myslel vážně. Prostě mám pár oblíbenců, od kterých si přečtu reakci i ve vláknech, který mě vůbec nezajímají. Protože vím, že ten jejich post nebude totálně mimo a nebude to žádná s****a. A zhruba stejně tolik neoblíbenců, od kterých si nepřečtu nic i ve vláknech, který mě zajímají.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků