suloco píše:kmanglogi: Toho iggyho a tak jsem sem daval jen pro zajimavost ale te fuk. Pokud ti neprijde Blink182 (Taky jsem poslouchaval...asi ve 14ti) libivej tak nevim co je libivejsi. Mozna Avril...
Jinak ale argumentujes fakt rozume kazdej at si posloucha co chce a rozhodne to neni o 'tvrdosti' muziky. Posloucham treba i Elliotta Smithe nebo Simon & Garfunkel, to sou vazne soft veci ale maj co nabidnout...'balady' od blink a sum me fakt neberou..
Co jsem ale chtel rict je ze nevim poradne co si o Sum41 myslet. Na jednu stranu maj fakt pekny songy, hezky naslaply a tak, ani nazivo nepusobej spatne ale je to proste typickej americkej punk-rock. Libilo se mi hodne z alba Chuck, melo to vetsi grady atd. ale jako Underclass hero mi prisel uz totalne vyschlej. Jeste ze se nekdo hlasi k nejnizsi tride (viz obal alba) a pritom ma penez jak zelez, no taky nevim co si o tom myslet.
Nerikam ze Sumaci nejsou spatni ale treba se zlatou erou Offspringu bych to ani nesrovnaval..
J souhlasim s tim ze Underclass Hero za nic nestoji, ale jinak krome alba Chuck taky neni spatny treba Does this look infected?.