tak já se pokusim na něco vzpomenout
koncert se konal v kongresovém centru na vyšehradě,
původně jsem měl koupenej nějakej levnější lístek (+-1490kč) na balkón,
ale (prý) kvůli požáru byly balkóny zavřený, takže jsem dostal lístek asi do osmý řady (cca 2700kč)
to byla hned první věc, co mě potěšila..
chlapci začali asi alabama songem nebo backdoor manem nebo už nevim..každopádně hráli většinu hitů, co jsem si přál..roundhouse blues, light my fire, LA woman..etc..
manzarek hrál parádně a i něco zazpíval..jeho hlas je fakt naprosto parádní..nechápu, že hledali jinýho zpěváka, když to všechno může odzpívat on..přejel mi mráz po zádech..hrál nejen rukama, ale i nohama, jak uvidíte dole na fotografii
krieger klasicky..měl gibson SG, který pak vyměnil za gibson sg se slidem do open G, pak si vzal i španělku a zahrál trochu flamenga jako mezihru, když si dával menzarek s ostatníma členama cigárko

a píchlý to měl do marshallu bluesbreaker
zpěvák (nevim, jak se jmenuje) zpíval parádně..představte si morrisona, kterej nechlastá denně litr whisky a nekouří dvě krabičky cigaret..charakterem byl ten hlas téměř identickej..akorát nebyl zničenej chlastem a cigaretama..prostě ten jimovo chraplák to nebyl..ale byl dobrej
hráli bez předkapely, a už po první písničce tancovala třetina sálu v uličkách (v kongresovém sálu nejsou žádná místa na stání) a od třetí písničky už celý sál stál a tancoval, kde se dalo..úžasná atmosféra..pár fanoušků se prosmýklo na pódium (samostatně), kde si chvilku zatancovali s kapelou, ale ochranka je rychle a nemilosrdně zpacifikovala..
když to shrnu, tak to byl velice příjemně překvapivý večer a parádní koncert, rozhodně jsem rád, že jsem šel
lístek

před začátkem

hrajouu

všichni stáli..trochu psychedelickej snímek

no a manzarek sóluje nohou