Česká dlouhožijící kapela Undergroundu, co na ní říkáte?
Mě k ní přivedl otec od našeho bicmena a celkem to chytlo. Zatím poslouchám jen Hovězí porážku a je to hodně dobrý.
![]() |
![]() |
![]() |
|
|

Farrell píše:Musi se jim nechat, ze coby urcitej protest proti rezimu to byl spravnej projekt, ovsem po hudebni strance mi vzdycky prisli absolutne tragicky neposlouchatelny
Jazzman píše:Kdyby po nich režim nešlapal a nestali se tím legendou, pes by po nich neštěkl. Po 2 letech by žádní PP nebyli.
Farrell píše:Musi se jim nechat, ze coby urcitej protest proti rezimu to byl spravnej projekt, ovsem po hudebni strance mi vzdycky prisli absolutne tragicky neposlouchatelny
mmjuz píše:Farrell píše:Musi se jim nechat, ze coby urcitej protest proti rezimu to byl spravnej projekt, ovsem po hudebni strance mi vzdycky prisli absolutne tragicky neposlouchatelny
No, zkus si poslechnout Hovězí Porážku, nebo Pašije, či Co Znamená Vésti Koně. Jinak se pochlub sám se svými výtvory. Zrovna Porážka je tak geniální hudební dílo, že i ve světě patří ke špičce. Tyhle kydy jak z Rudého Práva mě vždycky dostanou.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník