![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Caggan píše:už se o tom tady někde mluvilo, klasicke nastroje střídají syntenzátori, apod....... mě by teda uměla hudba ani nevadila (viz depeche mode apod) ale co nesnesu je kopec tuctovych hiphoperu........ a ted kdyz o tom tak uvazuju napada me prozajicka otazka
Je vubec ted nějaka skupina ktera je prostě MEGA? Takova ktera se bude pamatovat? jako byli beatles, rolling stones, atd? samozrejme ty starsi kapely ktery si odbyli svoje nepocitam, ale nějake z "mladších" kapel..... třeba ted jsem tesknil po metalice, kdys to byla super kapela, ale ted je to rok od roku horsi, upadek jako blazen, a myslim si ze v jednech chvilich to byla neznamnejsi kapela jaka byla, sice jen kvuli nothing else matters, ale to uz je detail.... a nějak se profarili........ ted me napada jedina poradna kapela Red hoti..... jinak nic
mě docela trhá srdce . jinak zrovna jsem si vzpomel ze jeste foo fighters je docela mladá a dobra kapelkaSami píše:Caggan píše:už se o tom tady někde mluvilo, klasicke nastroje střídají syntenzátori, apod....... mě by teda uměla hudba ani nevadila (viz depeche mode apod) ale co nesnesu je kopec tuctovych hiphoperu........ a ted kdyz o tom tak uvazuju napada me prozajicka otazka
Je vubec ted nějaka skupina ktera je prostě MEGA? Takova ktera se bude pamatovat? jako byli beatles, rolling stones, atd? samozrejme ty starsi kapely ktery si odbyli svoje nepocitam, ale nějake z "mladších" kapel..... třeba ted jsem tesknil po metalice, kdys to byla super kapela, ale ted je to rok od roku horsi, upadek jako blazen, a myslim si ze v jednech chvilich to byla neznamnejsi kapela jaka byla, sice jen kvuli nothing else matters, ale to uz je detail.... a nějak se profarili........ ted me napada jedina poradna kapela Red hoti..... jinak nic
Tak já jsem nikdy nepřišel nothing else matters na chuť. Nevím proč

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků