![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Wohma píše:Kdyby odkaz fungoval, tak by nekdo mozna i zahlasovalAle ocividne to jen kopirujete, kde muzete, a ani si to po sobe neprectete
Budiz ti k dobru, ze uz ses tu aspon registrovanej nakej ten patek a ze ses neregnul jen kvuli tomuhle
Nesst píše:Wohma píše:Kdyby odkaz fungoval, tak by nekdo mozna i zahlasovalAle ocividne to jen kopirujete, kde muzete, a ani si to po sobe neprectete
Budiz ti k dobru, ze uz ses tu aspon registrovanej nakej ten patek a ze ses neregnul jen kvuli tomuhle
Mně to teda funguje v pohodě...
Smrťokvítek píše:Nesst píše:Wohma píše:Kdyby odkaz fungoval, tak by nekdo mozna i zahlasovalAle ocividne to jen kopirujete, kde muzete, a ani si to po sobe neprectete
Mně to teda funguje v pohodě...
teď už jo, editoval to
To uz radsi Petru MoravkovouSaul píše:lidi, ta Zuzana Dragounová, to je kočka!!!!
Wohma píše:To uz radsi Petru MoravkovouSaul píše:lidi, ta Zuzana Dragounová, to je kočka!!!!
KIWI píše:Wohma píše:To uz radsi Petru MoravkovouSaul píše:lidi, ta Zuzana Dragounová, to je kočka!!!!
Ja taky hlasoval pro Dragounku

Saul píše:Petra Morávková:"Mám ráda lidi a kontakt s nimi" - jo to je mi sympatická hláška![]()
hele,jak sem vlítne Nero a bude řvát že jsme šovinisti![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků