TENTO VÍKEND BYLY UKRADENY 3 KYTARY A JEDNA BASKYTARA + VYSÍLAČKA A PŘÍSLUŠENSTVÍ (NĚKOLIK EFEKTŮ, VYSÍLAČKA AKG, TRAFO).
http://www.atariterror.cz/lup/loupez.htm
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
TENTO VÍKEND BYLY UKRADENY 3 KYTARY A JEDNA BASKYTARA + VYSÍLAČKA A PŘÍSLUŠENSTVÍ (NĚKOLIK EFEKTŮ, VYSÍLAČKA AKG, TRAFO).
Kdyby LP, Bluesbird je o něčem úplně jiném, s LP to má podobný jen tvar, jinak je to kytara na něco trochu jiného... Zajímalo by mě, kdo by koupil - toho si musí každý všimnout, že to není LP, a prodávat bluesbirda s neznámou minulostí je dost podezřelé... Za to bych jim fakt usekal ruce...Caggan píše:kurnik to pánům nepřeju, atari mám docela rád od te doby co jsem je viděl v Pomeranči, ale to LP vypadá fakt libově

woro90 píše:Kdyby LP, Bluesbird je o něčem úplně jiném, s LP to má podobný jen tvar, jinak je to kytara na něco trochu jiného... Zajímalo by mě, kdo by koupil - toho si musí každý všimnout, že to není LP, a prodávat bluesbirda s neznámou minulostí je dost podezřelé... Za to bych jim fakt usekal ruce...Caggan píše:kurnik to pánům nepřeju, atari mám docela rád od te doby co jsem je viděl v Pomeranči, ale to LP vypadá fakt libově
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků