Bazar hudební nástroje Hudební nástroje

Hudební fórum

Diskuze o všem, co souvisí s hudbou a hudebními nástroji.

Velvet Revolver

Vše o kapelách a hudebnících ...

Příspěvekod Alfonz » 31.01.2008 13:08

Draco píše:nerad se opakuju ale aspon zvednu svemu tematu pocet vzkazu :lol:

na prvni poslech nic moc ale posloucham Libertad uz dva mesice temer kazdy den a porad me to neomrzelo, porad je to skvele (ale asi to nadchne jen ty co sou rockove zamereni, metal ani punk to proste neni :idea:)

slash je taky muj ideal co se tyce krasy, techniky a nevim ceho vseho pri hrani na kytaru (a navic ten klobouk a tricko s Mickey Mousem), no a abych nebyl jenom zamereny na slashe, musim rict ze mnohem vic nez na contrabandu se mi libi zpev, a backroundove zpevy proste nemaj chybu

hudebne je to proste mnohem vic promakane album ale obe jsou dobre, jenom to prvni uz mam trochu ohrane

P.S. to druhe neni odpad z contrabandu prave naopak mi prijde ze je uplne jine, vic klasicky rock

JOoo...Libertad je dobre album!Nejvic se mi libi pisnicka Just Sixteen!Nema chybu...urcite si stahni jejich koncert z ROCK AM RING 07!NEbo se koukni na youtube!Jak tam Slash zahraje solo z Fall To Pieces ..to je bomba :wink:
Alfonz

Příspěvekod Pete27 » 20.03.2008 0:55

Slash olééééé!! 8)
mY geAr:
Epiphone Les Paul standard plus
Stagg strat h-s-s
kombo Behringer Vampire Lx112
ruce:-D
Pete27

Příspěvekod Skipper » 20.03.2008 12:28

Zatim sem slyšel jenom Fall to pieces a to se mi líbilo, hlavně to solo na začátku, miluju slashe :twisted: - a budu kupovat klobouk a paruku :lol:
Gibson LP-BFG-TG, Epiphone Special I + R.M.pickups, T.C.Electronic PolyTune, Vox V847-A, Shure UT4, Ibanez TK999, Marshall JCM 900 SL-X, Marshall Lead 1936 2x12" (JCM 900) Marshall Valvestate 8240, home-kábly a Dunlop Jazz III trsátka.
Škopky Mapex Q + Paiste 101 (ve skvělé kondici a ladění).
Lexicon Alpha, Cubase (3 SX, 4 LE); IK Multimedia - Ampeg; Native Instruments - Guitar Rig 4; Toontrack - Ezdrummer, PSPad, Photoshop CS4 a hafo kódíků
Skipper

Věk: 18

Příspěvekod ugh.gf » 21.10.2008 8:25

hle nevite kde by se dalo sehnat tricko se slashem? nak ho nemuzu nikde najit :(
Kombo:Roland Cube 30x, Kramer
ugh.gf

Předchozí

Zpět na Skupiny a hudebníci