![]() |
![]() |
![]() |
|
|

rasomaso píše:Sou super, ale to nový album co vydali je jak si zmiňoval v Co zrovna posloucháte ne? Já mam jen ten Contraband a doteď sem myslel že to bylo jejich jediný...

mno jo..ale když si porovnáš nový gnr a velvety, kdo z toho vyjde líp? axl se smečkou stále se obměňujících námezdných hráčů nebo slash, duff a matt s kushnerem a weilandem? já beru všema deseti velvetyMetallistic píše:Teď sem byl u nás v Brně v jednom lokálu v Melo(nebudu uplně jmenovat). .. . .A tam pustili guns n' roses-ty současný a klasiku Knocking on heavens door a trhalo mi to uši,byl to živák a nedalo se to. . . Prostě su rači pro starý guns 'n roses. . !!!Velvet taky dobrý ale Guns N' Roses sou Guns N' Roses . .!!!!
Ronoon píše:Nowý cédo je dost dobrý ale ne tak dobrý jako první. Wlastně se to ani nedá určit páč druhý cd je stylowě docela dost jiný. Contraband má wíc našlaplejších pecek a je wůbec dost surovější. Slash má třeba dost jinej zwuk. Na Libertadu použil i lubowku což sem u něj nikdy newiděl...peace
vlkodrak píše:mno jo..ale když si porovnáš nový gnr a velvety, kdo z toho vyjde líp? axl se smečkou stále se obměňujících námezdných hráčů nebo slash, duff a matt s kushnerem a weilandem? já beru všema deseti velvetyMetallistic píše:Teď sem byl u nás v Brně v jednom lokálu v Melo(nebudu uplně jmenovat). .. . .A tam pustili guns n' roses-ty současný a klasiku Knocking on heavens door a trhalo mi to uši,byl to živák a nedalo se to. . . Prostě su rači pro starý guns 'n roses. . !!!Velvet taky dobrý ale Guns N' Roses sou Guns N' Roses . .!!!!guns už nidky nebudou to co dřív, ani ta smečka okolo axla, ani velveti, axl furt slibuje čínskou demokracii, a velveti nám servírujou slušnou nálož v podobě suprový muziky..kdepak, axl je odepsanej a ta jeho čínská demokracie bude vlivem toho dlouhýho čekání stejně propadák...kdežto velveti se zmohli na super muziku, aspoň co se týče contrabandu.
Draco píše:slash je taky muj ideal co se tyce krasy, techniky a nevim ceho vseho pri hrani na kytaru (a navic ten klobouk a tricko s Mickey Mousem),
arkanis píše:
BTW:Draco píše:slash je taky muj ideal co se tyce krasy, techniky a nevim ceho vseho pri hrani na kytaru (a navic ten klobouk a tricko s Mickey Mousem),
nemate nahodou kvalitni obrazky slashe s tim trikem? chtel bych si udelat podobny
ArachniD píše:ČUS....hele lidi ja bych se chtěl zeptat zda-li někdo ví jak to má slach s aparuturou??? Přes jakej efektos hraje...a táák?? Hlavně mi de o zvuk z dřívějších dob----Guns n Roses....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků