![]() |
![]() |
![]() |
|
|
jj reze do toho a vychazi z toho i celkem kvalitni a chytlave riffy...zadny solo maniak to neni,ale hraje mu to fakt paradne punkovenecross píše:mě se strašně líbí když sem tedka videl dvd jak ten Pixís řeže do tý kejtry. nejsou to sice žádný instrumentalisti ale to nasazení
weselow píše:Tak jakejkoliv punk je vždycky dobrej, když se chcete trochu vyřádit/poprat a nesnášíte elektronickou muziku. Na poslech je mi to ale trošku k ničemu... navíc u těch legend jsou i ty koncerty už trochu nostalgický, člověk se tam s nikym ani pořádně přátelsky neserve...A u novejch kapel už je to jenom kopírování vzorů... punk prostě už neni punk, když se snažíte společnost šokovat třicet let pořád jedním a tím samým vzhledem, tak jste trochu passé. To je důvod, proč v Anglii původní punk tak rychle zaniknul. Sorry, ale podle mě punk is dead
!pang píše:weselow píše:...
nerekl bych to tak kruteono to totiz nas "punkace" boli,ale je v tom kousek pravdy..uz to proste neni to co bejvalo...kapely i jejich koncerty meknou...jedine v cem punk muze poradne zit dal jsou lidi,kteri v ten nasazanej nazor veri a plne ho podporujou...jedniny co me v mem zivote fakt ukrutne se*e je ze jsem ten nastup nezazil,protoze takovy to uz nikdy nebude...punk mrtvej neni,ale vymeknul a proto si vazim tehle punkovejch dedku
weselow píše:!pang píše:weselow píše:...
...
Tak měkně... ten pop-punk nebo punk-rock nebo co všechno nemá s punkem nic společnýho, to je nová komerční pseudo-kultura a ten underground, kterej kopíruje to pravý je zase pořád stejnej. Mě se punk jako myšlenka líbí, ale chtělo by to měnit směr a snažit se ty lidi nenechat v klidu nějakým novým způsobem, aby to bylo aktuální. Podle mě v tom je budoucnost a punk nebude mrtvej
pigdestroyer píše:no nerekl bych ze pixis neni solista, spis naopak, sola od visacu sou skvely. znam skoro vsechny texty nazpamet, i kamos, kdyz se ozerem tak si kolikrat zazpivame vsechno ma svuj cas se spravnou haubertovskou vyslovnosti, ale ani jeden sme je jeste nevideli nazivo, bylo uz tolik prilezitosti ale dycky do toho neco vlezlo .. tak se tesim az nam to jednou vyjde. punk dnes uz neni v punku, pravej punk preziva mezi HC/crusterama a grinderama.. mam takovyhle akce rad, zrovna predminulej vikend sme na takove zalezitosti hrali.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník