![]() |
![]() |
![]() |
|
|

Metallistic píše:Nevím proč ale připomíná mi to Divokýho Billa. . .
venca.k píše:jeste jsem nenarazil na ceskou skupinu, co by se vam nekomu libyla, jsem zevedavej, kam s timhle pristupem dojdete. A jak jsem si u nekterejch prochazel www stranky, tak jsem nenarazil na zadnou skupinu, ktera by prevysovala at kvalitou nebo zpevem skupinu Volant
Jedina co se mi zdalo ze je docela dobra byla ta maplesovo.
venca.k píše:tak kdyz ti tak zalezi na textech, tak je podle tebe tahle skupina dobra?
www.parkan.strakonice.cz
KIWI píše:venca.k píše:tak kdyz ti tak zalezi na textech, tak je podle tebe tahle skupina dobra?
www.parkan.strakonice.cz
Mně nezáleží JEN na textech, ale musí dáváat smysl! A to u DB nehrozí...
U některých od Volantu taky ne, ale u akždé kapely se najde vyjímka
venca.k píše:jeste jsem nenarazil na ceskou skupinu, co by se vam nekomu libyla, jsem zevedavej, kam s timhle pristupem dojdete. A jak jsem si u nekterejch prochazel www stranky, tak jsem nenarazil na zadnou skupinu, ktera by prevysovala at kvalitou nebo zpevem skupinu Volant
Jedina co se mi zdalo ze je docela dobra byla ta maplesovo.
venca.k píše:KIWI píše:venca.k píše:tak kdyz ti tak zalezi na textech, tak je podle tebe tahle skupina dobra?
www.parkan.strakonice.cz
Me se taky DB moc nelibi, ale proto jsem dal kvuli tem textum tuhle skupinu, protoze ta ma hodne dobry texty a nejlepsi je to živě. Co na ne chodim, tak jsem si jeste nevsimnul, ze by udelali nakou chybu
an_albatross píše:venca.k píše:KIWI píše:venca.k píše:tak kdyz ti tak zalezi na textech, tak je podle tebe tahle skupina dobra?
www.parkan.strakonice.cz
Me se taky DB moc nelibi, ale proto jsem dal kvuli tem textum tuhle skupinu, protoze ta ma hodne dobry texty a nejlepsi je to živě. Co na ne chodim, tak jsem si jeste nevsimnul, ze by udelali nakou chybu
no jo. to, ze nedelaj chyby z nich nedela dobrou kapelu. mne zalezi hlavne na tom, jakej z toho mam pocit.. parkan nic moc a z volant uz vubec .))) co bych taky chtel, pardubice na tom s kulturou (hudbou zvlast) moc dobre teda nejsou..
jinak vybornych ceskych kapel jsou mraky... staci jen HLEDAT...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník