Pumlitch píše:Tak nevim jestli neni těch Baumaxů víc, ale slyšel jsem od něj pár skladeb a přijde mi že je absolutně hroznej textař, hudba taky nic mošt.
Celkově bych ho řadil někam na úrověň zpívajícího Leoše Mareše s kytarou.
Zatím jsem nikdy nečetl koment, proti kterému bych se musel postavit jako proti tomuto

Pumlichi, poslechi si tech songů asi víc, když jsi těch pár nepochopil nebo neslyšel pořádně. Možná to jenom, ale příjde jenom Tobě:) ...naštěstí...
Byl jsem v pátek na Xavierovi v takovém miniklubu, kam došlo jenom asi 40 lidí. Byl jsem překvapený a myslel jsem, že se Luboš nějak trošku nasere nebo se do nás nějak opře, že nás došlo jenom tak málo:) Ale byl totálně v pohodě:) Pár supervtípků na nás vyloudil, ale řezali se všeci:) Je to profík jak má být. Minule tam na něm mohlo být tak třikrát víc lidí - ve stejném prostoru. Celou dobu dělal totální p***l:) Hrál luxusně, zpíval ještě líp a totálně se do toho opřel a těch pár lidí, kteří tam došli, bude mít parádní zážitek na celý život:) Hleděl jsem, jak vystřihl pětiminutový monolog v němčině:D:D:D Přičemž Deutsch ist meine zweite Muttersprache

Úplně na pódiu frčel a já jsem jenom hleděl. Pro mě všechny čtyři palce nahoru:). Co Vy ostatní říkáte po dvou letech na Mistra Xaviho?