![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Disasterpiece píše:Mno.. husty ale jakej to ma smysl?Nebylo by jednodusi koupit rovnou pololubovku?

rushfan píše:They want to be equal, but point out how they are different. That's hypocrisy.
Flajtr píše:Kurňa ten zvuk to bude na RnR jak dělaný, kdybych doma měl jackovou samicu a ty suchý zipy hned bych to zkusil, jinak ty suchý zipy to drží dobře ? Nerad bych mel v akustice díru po humbuckeru

Bummer píše:Krása! Co tam máš za struny?
Flajtr píše:Mám doma naprosto stejnýho černýho fendera a mám jeden volnej kobylkovej humbucker a jeden singl takže o prázdninách bych to taky zkusil. Tvůj nápad mi příjde supr a hlavně to i dobře zní

Kamahl píše:Zrovna jsem si dneska řikal, jak bych využil starý humbuckery a novou akustiku...
Zní to dobře! Díky za inspiraci - lepit na kytaru sucháč by mě nenapadlo.![]()

rushfan píše:They want to be equal, but point out how they are different. That's hypocrisy.
Sadam.S píše:Flajtr píše:Mám doma naprosto stejnýho černýho fendera a mám jeden volnej kobylkovej humbucker a jeden singl takže o prázdninách bych to taky zkusil. Tvůj nápad mi příjde supr a hlavně to i dobře zní
Udělej H-S akustiku
woro90-1 píše:Kamahl píše:Zrovna jsem si dneska řikal, jak bych využil starý humbuckery a novou akustiku...
Zní to dobře! Díky za inspiraci - lepit na kytaru sucháč by mě nenapadlo.![]()
Starej humbucker, jenom jeden, další pojede na Strahov![]()
Disasterpiece píše:Mno.. husty ale jakej to ma smysl?Nebylo by jednodusi koupit rovnou pololubovku?
Atkins píše:No jo, degradovat zvuk akustiky hambáčem, taky jsme tyhle voloviny v mládí dělali a určitě ty humbuckery budou vysoké kvality protože zbyly po upgradu tensona na RM-Pickups![]()
![]()
A to nehovořím o faktu, že resonanční deska změní charakter zvuku, při jakémkoli zatížení, čímkoli - třeba připlácnutým humbazmekem.
Ale užijte si to...
Zpět na Snímače, hardware, příslušenství, údržba
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků