![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Redeemert píše:Tenhle problém jsem nedávno taky začal řešit, takže asi taky něco takovýho brzo koupim. Já mám výhodu v tom, že krk nemám lakovanej vůbec (což jsem jedině rád), ale ten lak na těle, tak na tom je všechno vidět...
Septik píše:Ja si poridil na hmatnik a prazce dunlopa, ale ted zacinam mit problem s chromovanou mechanikou a kobylou chyta mi nejaky divny odstin (asi od vlhka na zkusebne). Myslite ze na to staci normalne ten lestic na celou kytaru nebo si mam poridit pripravek primo na nejake chromovane casti? Jestli teda nekdo nejake zna. Dik.

rushfan píše:They want to be equal, but point out how they are different. That's hypocrisy.
DirX píše:http://kytary.cz/dunlop-pripravek-pro-cisteni-hmatniku-a-prazcu-lahvicka-s-rozstrikovacem/HN021329/
Máte s tím někdo zkušenosti? Potřebuju něco na hmatník a na pražce....jak mám ted tu RGA 8 tak mám některé pražce na několika místech jakoby zežloutlé nevíte co s tím?

rushfan píše:They want to be equal, but point out how they are different. That's hypocrisy.
Zpět na Snímače, hardware, příslušenství, údržba
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník