Co to je a co to dela? Dik
![]() |
![]() |
![]() |
|
|

Nero píše:A někteří normálně používají "gumičky" do vlasů. A čím chlupatější, tím lepší!

DirX píše:Já tam peru třeba molitan-je to dobré třeba na tapping.....

Demilich píše:Ptal jsem se na Youtube Keitha Merrowa, který to na videu má. Neodpověděl.
Pochopím, proč si to za nulťák někdo dá, když má pevnou kobylku. Ano, asi nějaké vibrace ze strun přejdou přes ten otevřený nulťák a může to tam něco dělat a s tím molitanem je to lepší - OK.
Ale takhle? Má to za zámkama... Osobně jsem nikdy kytaru s Floyd Rose nevlastnil, ale co jsem ji tak držel v hudebninách a ty zámky viděl, tak ty kovové bloky zámků, co jsou na strunách jsou celkem masivní. Když to tedy zamknu, co sakra za vibrace může těmi zámky projít za nulťák? Dle mého nic relevantního. Proto nechápu, proč si někdo dává molitan i za zámky. Jestli to někdo ví, ať mi to prosím vysvětlí.
Red Bull píše:Demilich píše:Ptal jsem se na Youtube Keitha Merrowa, který to na videu má. Neodpověděl.
Pochopím, proč si to za nulťák někdo dá, když má pevnou kobylku. Ano, asi nějaké vibrace ze strun přejdou přes ten otevřený nulťák a může to tam něco dělat a s tím molitanem je to lepší - OK.
Ale takhle? Má to za zámkama... Osobně jsem nikdy kytaru s Floyd Rose nevlastnil, ale co jsem ji tak držel v hudebninách a ty zámky viděl, tak ty kovové bloky zámků, co jsou na strunách jsou celkem masivní. Když to tedy zamknu, co sakra za vibrace může těmi zámky projít za nulťák? Dle mého nic relevantního. Proto nechápu, proč si někdo dává molitan i za zámky. Jestli to někdo ví, ať mi to prosím vysvětlí.
Měl jsem Ibenz S470 tremolo ZR zámky na nultém pražci - vibrace normálně projdou. Zvuk se šíří zvukem dřevem i kovem. Ty zámky jsou tam proto, aby se ti kytara nerozladila při používání tremola. Pokud to někomu vyhovuje to tam mít, tak ať to tam má, Ještě jsem, ale neměl kytaru, co by nějak výrazně přeznívala.

woro90 píše:A nejlepší jsou růžové
DL píše:woro90 píše:A nejlepší jsou růžové
Hahá. Vidíš, Nero ?
Nero píše:Jestli to má být vyjádření nějakého světonázoru, tak klidně
Zpět na Snímače, hardware, příslušenství, údržba
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník