Dík, Axi12
![]() |
![]() |
![]() |
|
|

rasomaso píše:No někde jsem tu čet že to nemáš dávat na skříň ale nevim co je na tom pravdy...Dal bych to do stojanu jestli máš a maximálně utřel prach pokud na to fakt moc hrát nebudeš, ale ty víš že chceš hrát...
![]()
![]()
btw máš stejnou kytaru se stejnym snímačem jako já

rasomaso píše:ne...

Flajtr píše:Jo to je fakt pokud ta vlhkost nebude nějak přehnaná tak je to v poho, spíš si dát pozor jak psal Trao na topení a nebo aby na to neluftoval studenej vzduch nebo tak, ohledně teploty žádnej větší problém není, pokud to nebude zase v nějakým extrému.
Trao píše:Každopádně podlaď struny, ať netrpí krk, ideální někam do pouzdra, pokud možno místo, kde se ti bude co nejmíň bude měnit teplota, kytara co se týče teplot vydrží ledacos, ale je hodně náchylná na prudký změny, co nejdál od topení, oken, klimošky, pokud nemáš doma nějakou extrémní vlhkost, tak bych balíčky se silicagelem neřešil, ono přehnaně malá vlhkost taky škodí...

wikxzen píše:Kytara uskladnena na skrini ztraci hlavne dusi - umira!![]()

axi12 píše:Flajtr píše:Jo to je fakt pokud ta vlhkost nebude nějak přehnaná tak je to v poho, spíš si dát pozor jak psal Trao na topení a nebo aby na to neluftoval studenej vzduch nebo tak, ohledně teploty žádnej větší problém není, pokud to nebude zase v nějakým extrému.
Teplota je tam stálá ut - pa je 14°C a pa - ne je 15-16,5°CAle nejsou to prudky prechody
Vlhkost? Normalni
:)
...EDGE... píše:axi12 píše:Flajtr píše:Jo to je fakt pokud ta vlhkost nebude nějak přehnaná tak je to v poho, spíš si dát pozor jak psal Trao na topení a nebo aby na to neluftoval studenej vzduch nebo tak, ohledně teploty žádnej větší problém není, pokud to nebude zase v nějakým extrému.
Teplota je tam stálá ut - pa je 14°C a pa - ne je 15-16,5°CAle nejsou to prudky prechody
Vlhkost? Normalni
:)
A pondeli? Mimochodem ja jsem s kytarou uz jednou spal, a osklive jsem doplatil na to, ze jsem neuklestil konce strun
Nero píše:Podladit, do kufru a pod postel...
(Kdyby se někdo ptal proč pod postel - nikdo tam o ní nezakopne, ničemu nebude překážet a ani odtamtaď nemůže nikam spadnout...)

Zpět na Snímače, hardware, příslušenství, údržba
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník